Kayseri Bilim Merkezi'nden Kiz Çocuklari Günü'ne Özel Söylesi

Kayseri Büyüksehir Belediye bünyesinde faaliyetlerini yürüten Kayseri Bilim Merkezi, Uluslararasi Bilisim Teknolojileri Kiz Çocuklari Günü’nde Yesil Beceriler, Yesil Meslekler ve Liderlik konulu söylesi kapsaminda lise ögrencilerini agirladi.

Kayseri Bilim Merkezi'nden Kiz Çocuklari Günü'ne Özel Söylesi
Türkiye’deki 6 TÜBITAK destekli bilim merkezinden birisi olan Kayseri Bilim Merkezi’nin ev sahipliginde 25 Nisan Uluslararasi Bilisim Teknolojileri Kiz Çocuklari Günü, 2024 yili Scientix STEM kariyerlerinde güçlü kadin rol modellerine duyulan kritik ihtiyacin altini çizmek için “Liderlik” temasiyla kutlandi.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in özel tesvik ve destekleri ile gençlige, bilime ve teknolojiye önem veren Büyüksehir Belediyesi Kayseri Bilim Merkezi, ögrencilere ayri bir özen göstererek, çalismalarini ve etkinliklerini sürdürüyor.

Bu kapsamda, Bilim Merkezi’nin ev sahipliginde STEM alanlarindaki kariyerleri ve çalismalari kutlamaya davet eden 2024 yili Scientix STEM kariyerlerinde güçlü kadin rol modellerine duyulan kritik ihtiyacin altini çizmek için “Liderlik” temasiyla 25 Nisan Uluslararasi Bilisim Teknolojileri Kiz Çocuklari Günü kutlandi.

Düzenlenen programa katilan Scientix STEM Türkiye elçisi, UNESCO Yesillendirme Egitim Ortakligi Üyesi ve Çocuklar için Masallarla STEM+A kitap yazari Çelebi Kalkan, ögrencilerle bir araya geldi. Kayseri Bilim Merkezi, programda Yesil Beceriler, Yesil Meslekler ve Liderlik konulu söyleside Erhan Ahmet Inci Kiz Anadolu Imamhatip Lisesi ögrencilerini agirlarken kiz ögrenciler programdan dolayi Baskan Büyükkiliç ve Bilim Merkezi’ne tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA