Kardes Kent Ardino'dan Baskan Özdemir'e 'Hayirli Olsun' Ziyareti

Bulgaristan’in Kircali sehrine bagli Ardino sehrinin Belediye Baskani Izzet Saban ve beraberindeki heyet Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir’i ziyaret ederek görevinde basarilar diledi. Iki kent arasindaki dostluga dikkat çeken Baskanlar, baglarin daha da güçlenecegini vurguladi.

Kardes Kent Ardino'dan Baskan Özdemir'e 'Hayirli Olsun' Ziyareti
Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir, Halk Evi’ndeki makaminda Ardino Belediye Baskani Izzet Saban’i kabul etti. Ardino Meclis Baskani Sezgin Bayram ile Hak ve Özgürlükler Partisi Ardino Ilçe Baskani Sahin Bayram’in da eslik ettigi ziyarette Baskan Izzet Saban, Sadi Özdemir’e hayirli olsun dileklerini iletti.

Iki kent arasi dostluga dikkat çeken Baskan Izzet Saban, “Görevinizde size ve ekibinize basarilar dilerim. Bu tür kurumlarda baskanlar degisebilir ama dostluklar kalicidir. Bursa’da Balkanlar’dan çok sayida hemserimiz var. Bundan sonra da iki kent arasinda ortak çalismalar devam edecektir” dedi.

Ziyaret için tesekkür eden Baskan Sadi Özdemir, kardes belediyelerin destegini görmenin kendilerini ayrica mutlu ettigini belirtti.

Nilüfer halkinin verdigi destek ve sorumlulugun bilincinde olduklarini belirten Sadi Özdemir, “31 Mart’taki yerel seçimlerde elde ettigimiz basarida Balkan göçmenlerinin büyük destegi var. Bundan sonra da dayanismamiz ve iliskilerimiz devam edecek. Balkan göçmenlerinin sorunlarini taleplerini biliyoruz. Elimizden geldigince Nilüfer halkinin beklentilerine cevap vererek en iyi hizmeti sunmaya gayret gösterecegiz” diye konustu.

Ziyaret sonunda her iki baskan da birbirlerine günün anisina hediye vererek görevlerinde basari dileginde bulundu.
Kaynak: İHA