Is Yerini Kapattiktan Sonra Sohbet Eden Esnafa Silahli Saldiri Açiklamasi 2 Yarali

Esenyurt’ta is yerini kapattiktan sonra kapinin önünde oturan iki arkadasa kimligi belirsiz kisilerce silahli saldiri düzenlendi. Yasanan olayda hafif sekilde yaralanan vatandaslar hastaneye kaldirilirken, silahli saldirinin gerçeklestigi anlar kameraya yansidi.

Is Yerini Kapattiktan Sonra Sohbet Eden Esnafa Silahli Saldiri Açiklamasi 2 Yarali
Olay, saat 00.30 siralarinda Esenyurt Güzelyurt Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre berber dükkanini kapattiktan sonra iki arkadas kapinin önünde sohbet etmeye basladi.

Kisa süre sonra cadde üzerinde seyir halindeki bir araçtan kimligi belirsiz kisilerce açilan atesten sonucu Çoskun A. ve Bünyamin K. yaralandi. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekibi sevk edildi. Yaralilar saglik ekiplerince hastaneye kaldirilirken, polis konuyla alakali genis çapli inceleme baslatti. Yasanan silahli saldiri anlari ise güvenlik kamerasina yansidi.

Yasanan olayi anlatan Ibrahim Sim, “Gece 12 siralarinda yasanmis olay. Dükkani kapattiktan sonra sohbet ediyorlarken bir araç gelerek kursunluyor. Sabah is yerime geldigimde komsularimiza silahli saldiri yapildigini ögrendim. Kimseye zarari olmayan, sakin insanlardi, çok üzüldük. Sabah saatlerinde onlari aradim, hastanede tedavileri devam ediyormus. Birisi kolundan, digeri de ayagindan yaralanmis ve durumlari iyiymis” seklinde konustu.

Polis, olayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA