'Hayatin Içindeyim' Zirveye Çikardi

Kocaeli’de "Hayatin Içindeyim" projesine katilan 65 yas üstü vatandaslar Kartepe teleferige bindi. Izmit Körfezi ile Sapanca Gölü’nü ayni anda izleyen yaslilar unutulmaz bir deneyim yasadi.

'Hayatin Içindeyim' Zirveye Çikardi
Kocaeli Büyüksehir Belediyesinin hayata geçirdigi "Hayatin Içindeyim" projesi kapsaminda 65 yas üstü vatandaslar teleferik etkinligine katildi.

Kartepe’de Izmit Körfezi ile Sapanca Gölü’nü ayni anda izleme imkani sunarak Samanli Daglari’nin zirvesine ulasim saglayan teleferige binen 20 vatandas keyifli zaman geçirdi.

Teleferik deneyimi yasayan Ismail Meçkeli, "Uzun zamandir sehrimizin hasretle bekledigi Kartepe teleferik hatti harika olmus. Etrafi seyrederek Kuzuyayla’ya çikmak oldukça keyifli ve harika bir yolculuk sunuyor. Yapanlarin ellerine saglik. Bizlere bu hizmeti veren Büyüksehir Belediyesine tesekkür ediyorum" dedi.

Programa katilan Ilknur Kaptan ise "Teleferigi 10 yasimdan beri duyuyordum. Kocaeli’ye yapilmis olmasindan dolayi çok mutluyum. Bu olaganüstü duyguyu ve hayali bize yasattigi için Büyüksehir Belediyesine tesekkür ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA