Haliliye Zabitasindan Okul Kantinlerine Denetim

Haliliye Belediyesi Zabita Müdürlügü, ögrencilerin sagligini korumak amaciyla ilk ve ortaokul kantinlerine yönelik denetim gerçeklestirdi. Gida ürünlerinin son kullanma tarihlerini kontrol eden ekipler, hijyen kurallarina uyulmasi için uyarilarda bulundu.

Haliliye Zabitasindan Okul Kantinlerine Denetim
Zabita Müdürlügü, “Huzurun ve Güvenin Kalbi Haliliye” sloganiyla halk sagligini korumaya yönelik çalismalarini sürdürüyor. Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in talimatlariyla vatandaslarin sagligi için denetimlerini sürdüren ekipler, ilçe sinirlarindaki ilk ve ortaokul kantinlerinde denetimde bulundu. Ögrencilerin sagligina önem veren Haliliye Belediyesi, gençlerin alisveris yaptigi okul kantinlerinde gida ürünlerinin son kullanma tarihlerini kontrol etti. Ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol eden ve herhangi bir olumsuzlukla karsilasmayan zabita ekipler, mutfak bölümlerini de denetleyerek, hijyen kurallarina riayet edilmesi gerektigini ifade etti.

Ögrencilerin sagligi için okul kantinlerinde satisi yasak olan ürünlerin yer alip, almadigini da inceleyen ekipler, kurallara riayet eden kantin isletmecilerine tesekkür ederek, denetimlerin devam edecegini belirtti.

Zabita müdürlügü tarafindan yapilan açiklama ise ögrencilerin ve velilerin karsilastiklari olumsuzluklari belediyenin iletisim merkezine bildirmeleri halinde, denetimlerin aninda saglanacagini kaydetti.

Kaynak: İHA