Gemlik Belediyesi'nde Baskan Yardimcilari Ve Özel Kalem Müdürü Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nde Sükrü Deviren’in belediye baskani olmasinin ardindan, Deviren’in A Takimi’da belli oldu. Mecliste toplam 20 meclis üyesi ile birlikte çalisacak olan Sükrü Deviren, meclis üyelerinden Arzu Sen Karatas ve Durmus Uslu’yu belediye baskan yardimcisi olarak görevlendi. Öte yandan Gemlik Ticaret Borsasi’nda genel sekreter olarak görev yapan Bahadir Selvi’de Özel Kalem Müdürü olarak görev yapacak isimler arasinda yer aldi.

Gemlik Belediyesi'nde Baskan Yardimcilari Ve Özel Kalem Müdürü Belli Oldu
Arzu Sen Karatas kimdir?

1971 Gemlik dogumlu Arzu Karatas, Ilk,orta ve lise ögrenimini Gemlik’te tamamladi. Istanbul Yildiz Teknik Üniversitesi Mimarlik bölümünü bitirdi. 15 yil özel bir sirkette mimar olarak çalisan Arzu Sen Karatas, 2009 yilindan bu yana kendi bürosunda mimarlik meslegini devam ettirmektedir. C sinifi is güvenlik uzmani olan Karatas, 2000-2001 yillarinda Eskisehir Tepebasi Belediyesi’nde mimar olarak çalisti. 2009-2014 yillarinda Gemlik Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan Arzu Sen Karatas, 2019-2024 yillari arasinda Bursa Büyüksehir Belediye Meclis Üyesi ve Gemlik Belediyesi Meclis Üyesi ve imar komisyonu baskani görevlerini yürüttü. Evli ve bir çocuk annesidir.

Durmus Uslu kimdir?

1969 Giresun Dereli Kiziltasköyü dogumlu olan Durmus Uslu, 1984 yilinda Gemlik’e yerleserek, insaat isi ile ugrasmaya basladi.

1988 yilinda kurulan Gemlik Giresunlular Dernegi’nin 4 dönem baskanligini yapmistir. Gemlik Kent Konseyi ve Gemlik Hemsehri Dernekleri’nin kuruluslarinda yönetim kurulu üyeligi yapan Durmus Uslu, Giresun Sanayici ve Isadamlari Dernekleri’nde de kurucu yönetim kurulu üyeligi, Gemlik Çotanakspor Kulübü kurucu üyesi olarak görev yapti. 2019 yilinda gerçeklesen yerel seçimlerde Gemlik Belediyesi Meclis Üyesi olarak imar basta olmak üzere, encümen, çevre saglik, kentsel dönüsüm, spor, milli egitim, hukuk komisyonlarinda görev almistir. Ayrica 4 yildir Gemlik Belediyespor Kulübü ve Gemlik Amatör Spor Kulüpler Birligi baskanligi görevini yürüten Durmus Uslu, Evli ve iki çocuk babasidir.

Bahadir Selvi kimdir?

1985 yilinda Gemlik’te dogan Bahadir Selvi, Ilkögrenimini Gemlik Sehit Cemal Ilkokulunda tamamladiktan sonra orta ve lise ögrenimini Istanbul Özel Darüssafaka Lisesinde tamamladi. Üniversite ögrenimini ise Dumlupinar Üniversitesi Bankacilik ve Finans Bölümünde tamamladi. Üniversite ögreniminde 1 yil boyunca University of Economics in Bratislava’da Ekonomi alaninda egitim alarak özel Banka ve çesitli sektörlerde yöneticilik yapti. Yurt içinde ve yurt disinda kalkinma ajanslari, FAO gibi kurumlarda gerçeklestirilen projelerde aktif görev alan Bahadir Selvi, Kurumsal degisim ve dönüsüm odakli birçok çesitli mesleki seminer, panel, sempozyum ve konferanslara katilim sagladi. Son olarak Gemlik Ticaret Borsasi’nda Genel Sekreterlik görevini yürütmüstür. Evli ve 1 çocuk babasi olan Bahadir Selvi, iyi seviyede Ingilizce bilmektedir.
Kaynak: İHA