Baskan Bozbey, AK Partili Belediye Baskanlarini Agirladi

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, AK Partili ilçe belediye baskanlarini makaminda agirlayarak, uyum içerisinde Bursalilar için en güzel hizmetleri sunacaklarini söyledi.

Baskan Bozbey, AK Partili Belediye Baskanlarini Agirladi
Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, Yeni Belediye Binasi’nda AK Partili Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, Inegöl Belediye Baskani Alper Taban, Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, Iznik Belediye Baskani Mehmet Kagan Usta, Orhangazi Belediye Baskani Bekir Aydin, Kestel Belediye Baskani Ferhat Erol, Orhaneli Belediye Baskani Ali Osman Tayir, Büyükorhan Belediye Baskani Kamil Turhan ve Keles Belediye Baskani Ali Dogru’yu agirladi. 31 Mart Mahalli Idareler Seçimlerinde yeniden ve ilk kez göreve seçilen belediye baskanlarinin ziyaretlerinden büyük memnuniyet duydugunu dile getiren Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, yeni dönemde 17 ilçe belediye baskaniyla birlikte uyum içerisinde çalisarak Bursalilara hizmet götüreceklerini söyledi.

Sehri gelecege tasiyacak projeleri hep birlikte artik daha çok çalisarak hayata geçireceklerini belirten Baskan Bozbey, “Bursalilar bize güvendi ve bu makamlara bizi deger gördü. Önümüzdeki dönemde uyum içerisinde bu sehir için daha çok çalisacagiz. Bursa’nin ihtiyaçlarini çok iyi biliyoruz. Bu sehirde yasayan herkesin taleplerini biliyoruz. Bir dakikamizi bile bosa harcamadan yeni bir Bursa için yol alacagiz. Bursa’ya bahar geldi. Bursa’da yeni bir dönem basladi” dedi.

Kaynak: İHA