Baskan Aydin Mesaiye Personeli Ziyaret Ederek Basladi

Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin, mesaiye belediye binasindaki birimleri gezerek basladi. Personel ile tek tek tanisma firsati bulan Baskan Aydin, “Yeni dönemde ilçemize ve vatandaslarimiza en güzel hizmetleri hep birlikte sunacagiz” dedi.

Baskan Aydin Mesaiye Personeli Ziyaret Ederek Basladi
31 Mart Yerel seçimlerinde Osmangazi Belediye Baskanligina seçilmesinin ardindan yogun bir sekilde çalismalarini sürdüren Erkan Aydin, bir yandan kendisine hayirli olsun ziyaretine gelen konuklarini agirlarken bir yandan da belediye birimlerini gezerek 5 yil boyunca birlikte çalisacagi mesai arkadaslari ile bir araya gelerek tanisiyor. Sabah erken saatte belediye binasina gelen Baskan Aydin, personele sürpriz ziyaret gerçeklestirdi. Belediye birimlerini gezerek personelle tek tek selamlasan Baskan Aydin, mesai arkadaslarina iyi çalismalar diledi.

“Hedeflerimiz büyük”

Gittigi her birimde personel tarafindan oldukça sicak ve samimi bir sekilde karsilanan Baskan Aydin, “Osmangazi Belediyesi olarak yönetim kadrolarimiz ve mesai arkadaslarimiz ile birlikte Osmangazimize ve vatandaslarimiza yakisir hizmetleri sunacagiz. Hedeflerimiz büyük. Bu hedeflere birlik ve beraberlik içinde hareket ederek hep birlikte yürüyecegiz. Güzel islere imza atacagimiza olan inancimiz tam. Tüm mesai arkadaslarima çalismalarinda kolayliklar diliyorum” dedi.

Baskan Aydin’in bu samimi ziyareti, belediye personeli arasinda moral ve motivasyonu yükselterek mesaiye güzel bir baslangiç yapilmasini sagladi.
Kaynak: İHA