Baskan Adigüzel Açiklamasi 'Muhtarlarimizin Katkilariyla Atasehirimizi Daha Da Güzellestirecegiz'

Atasehir Belediye Baskani Onursal Adigüzel, ilçedeki 17 mahalle muhtarini baskanlik binasina davet ederek muhtarlarla ilk toplantisini yapti.

Baskan Adigüzel Açiklamasi 'Muhtarlarimizin Katkilariyla Atasehirimizi Daha Da Güzellestirecegiz'


Hizmet anlayisini güçlendirmek ve her mahalleye esit hizmet götürebilmek için muhtarlarla güçlü bir is birligi içerisinde olacaklarini vurgulayan Atasehir Belediye Baskani Onursal Adigüzel, “17 mahalle muhtarimizla bir araya gelerek ilçemizle ilgili önemli konulari ele aldik, komsularimizin muhtarlarimiza ilettigi talepleri dinledik. Önümüzdeki süreçte muhtarlarimizin degerli katkilariyla çalismalar gerçeklestirecek, Atasehirimizi daha da güzellestirecegiz” açiklamasinda bulundu.

Baskan Onursal Adigüzel’e hayirli olsun dileklerini ileten muhtarlar, Atasehirli yurttaslarin ihtiyaçlarinin daha hizli bir sekilde giderilmesi için Belediyeyle güçlü bir is birligi ve uyum içerisinde olacaklarini belirttiler. Mahallelerin ihtiyaçlarinin ve gelecek dönemde gerçeklestirilmesi planlanan projelerin ele alindigi toplantiya, Atasehir Belediye Baskan Yardimcilari ve Muhtarlik Isleri Müdürü de katildi.

Toplantida, Atasehir’in katilimci demokrasiyle hep birlikte ortak bir akilla yönetilmesi konusunda fikir birligine varildi.
Kaynak: İHA