Sanliurfa'da Kaybolan Anne Ve Kizi Araniyor

Sanliurfa’da evden çiktiktan sonra bir daha haber alinamayan anne ve kizi her yerde araniyor.

Sanliurfa'da Kaybolan Anne Ve Kizi Araniyor
Eyyübiye ilçesinin Mance Mahallesinde yasayan Güler Durmaz (32), iddiaya göre dün esini arayarak Balikligöl’e gitmek istedigini söyledi.

Esinin izni üzerine 10 yasindaki kizi Hülya Durmaz ile disari çikan kadin ve kizindan iki gündür haber alinamiyor. Esinin agir psikiyatri ilaçlari kullandigini ifade eden baba Mehmet Durmaz, bu yüzden can güvenliginden endise ettigini söyledi.

Durmaz, yetkililerden esinin ve kizinin bulunmasi için yardim istedi.

Her yerde çocuklarini aradigini fakat bir ize rastlamadigini aktaran Durmaz, "Öncelikle tüm Sanliurfali kardeslerimden bir ricam var. Dünden beri esim ve kizim kayip. Kayip olmasinin nedeni de esim psikiyatri hastasidir, ruhsal problemleri bulunmaktadir. En son görüstügümüzde Balikligöl’e gidecegini söyledi.

Ben de izin verdim. En son oglumla görüsmüs, Balikligöl’de oldugunu söylemis, ondan sonra telefonu kapali bir daha haber alamadik. Burada tüm Sanliurfali hemserilerimizden, valimizden, emniyet müdürümüzden rica ediyorum, bir an önce kizimi ve esimi bulsunlar, bize teslim etsinler. Çünkü esimin saglik sorunlari var. Agir psikiyatri ilaçlari kullaniyor. Akli melekeleri yerinde degil. Esimin ve kizimin hayatta olup olmadigini bilmiyorum. Çok endise içerisindeyiz. Bize yardimci olun" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA