Rektör Kirisik, SOSYALFEST'in Ikincisi Için Görüsmelere Basladi

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kirisik, Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Zeki Sengil ile Ekim’de Ankara’da yapilmasi planlanan Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararasi Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest’e iliskin toplanti gerçeklestirdi.

Rektör Kirisik, SOSYALFEST'in Ikincisi Için Görüsmelere Basladi
Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesi vizyonu dogrultusunda 2-3 Mart 2024’te Karabük Üniversitesi ev sahipliginde düzenlenen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararasi Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest’in ikincisinin Ekim ayinda Ankara’da yapilmasi planlaniyor.

Bu çerçevede Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kirisik, Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Zeki Sengil’i ziyaret etti. Ziyarete, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Genel Sekreter Lütfü Köm, Sosyalfest Koordinatörü Dr. Ögr. Üyesi Gökhan Oruç Önalan da katildi.

Yapilan görüsmede Ekim’de paydas üniversiteler ile birlikte düzenlenecek Sosyalfest’e dair fikir alisverisinde bulunuldu.

KBÜ Rektörü Kirisik, Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Sengil’e yürütülen çalismalar hakkinda bilgi verirken toplantidan duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Zeki Sengil, ziyareti için KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kirisik’a tesekkür ederek, Sosyalfest’te is birliginde bulunmaktan ve Karabük Üniversitesi öncülügünde paydas üniversitelerle birlikte Sosyalfest’in ikincisine ev sahipligi yapacak olmaktan duydugu heyecani ve mutlulugu ifade etti.

Kaynak: İHA