Manisa Büyüksehir Ekiplerinden Firtina Ve Yagis Mesaisi

Manisa Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi ve MASKI Genel Müdürlügü ekipleri, Meteoroloji Genel Müdürlügü tarafindan yapilan saganak yagis ve firtina uyarisi sonrasinda gece boyunca çalisma yürüttü. Yagmur suyu izgaralarina yagis ile birlikte dolan malzemeler temizlenirken, firtina dolayisiyla devrilen bazi agaçlar ekiplerce kaldirildi.

Manisa Büyüksehir Ekiplerinden Firtina Ve Yagis Mesaisi
Manisa’da dün aksam saatleri itibariyla firtina ve siddetli yagis etkili oldu. Manisa Büyüksehir Belediyesi ekipleri, saganak yagis ve firtina uyarisi sonrasinda gece boyunca teyakkuzdaydi. Manisa Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi ekipleri, dün aksam saatlerinden itibaren etkili olan ve bazi bölgelerde agaçlarin devrilmesine neden olan firtina nedeniyle yogun bir çalisma gerçeklestirdi. Gelen ihbarlar üzerine harekete geçen Manisa Büyüksehir Belediyesi ekipleri, devrilen agaçlarin kaldirilmasini sagladi. Yikilan agaçlarin kaldirilmasinin yani sira tehlike arz eden agaçlarin budanmasi islemlerini de hizli bir sekilde gerçeklestiren ekipler, yasanabilecek olumsuzluklarin önüne geçmis oldu.

MASKI Genel Müdürlügü ekipleri de gece boyunca il genelinde etkili olan saganak yagista hizli müdahaleler ile herhangi bir olumsuzluk yasanmasina izin vermedi. Yagmur suyu izgaralarina yagis ile birlikte dolan malzemeler temizlenirken, ana kanalizasyon hatlari da yapilan hizli müdahaleler ile açildi. Özellikle yagisin etkili oldugu bölgelerde özverili bir sekilde sahada olan MASKI ekipleri günün ilk isiklarina kadar çalisarak herhangi bir olumsuzluk yasanmasina izin vermedi.
Kaynak: İHA