Kapi Kilidini Kirdiklari Otomobilden 4 Bin Liralik Esya Çaldilar

Ankara’da park halindeki bir otomobilin kapi kilidini kiran 2 hirsiz, araç içerisinde bulunan 4 bin lira degerindeki esyalari çaldiktan sonra gözden kayboldu. Hirsizlik ani ise güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Kapi Kilidini Kirdiklari Otomobilden 4 Bin Liralik Esya Çaldilar
Olay, 7 Nisan günü Yenimahalle ilçesi Sentepe Mahallesi’nde meydana geldi. Park halinde duran 06 NB 831 plakali otomobilin kapi kilidini kiran iki kisi, araç içerisinde bulunan tespih ve kablolari çaldi. 4 bin liralik esya ve malzemeyi çaldiktan sonra bölgeden ayrilan hirsizlari yakalamak için polis ekiplerince çalisma baslatildi. Hirsizlik ani ise güvenlik kamerasina anbean yansidi.

“Araca da hasar vermisler”

Olayla ilgili konusan magdur Halil Atanan, “Arabamin yanina gittigimde kapi kilidinin kirik oldugunu gördüm. Içerisinden esyalarin çalindigini fark ettim. Kamera kayitlarini izledik. Ellerinde aletlerle arabani yanina gelmisler. Aracin içerisinde degerli tespihler ve is için kullandigimiz kablolar vardi. Onlari çalmislar. Polise gittik, sikayetçi olduk. Kendilerini tanimiyorum. Araca da hasar vermisler. Toplam zararimiz 4 bin lira” dedi.

Kaynak: İHA