Izmir'deki Cinayetle Ilgili Aranan Iki Kardes Yakalandi

Izmir’in Konak ilçesinde, iki aile arasinda çikan kavgada tabancayla yaralanan 3 çocuk babasi 35 yasindaki adamin ölümüyle ilgili aranan iki kardes, Menemen ilçesinde polis ekipleri tarafindan yakalandi.

Izmir'deki Cinayetle Ilgili Aranan Iki Kardes Yakalandi
Olay 18 Nisan günü, aksam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2. Kadriye Mahallesi’nde K.E. (51), ogullari E.E. (33) ve A.E. (30) ile husumetli olduklari Halil Kiziltepe (35) arasinda tartisma çikti. Olayin büyümesi üzerine Kiziltepe, tabancayla açilan ates sonucunda yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerince durumu agir olan Kiziltepe, Izmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilirken, kavgayi gören iki ailenin yakinlari arasinda çikan arbedeye ise müdahale için çevik kuvvet polisleri de sevk edildi. Polisler, K.E.’yi gözaltina alirken, olay sonrasi kaçan E.E. ve A.E.’nin yakalanmasi için çalismalar baslatildi.

Polisler, K.E.’yi gözaltina alirken, olay sonrasi kaçan ogullari E.E. ve A.E.’nin yakalanmasi için çalismalar baslatildi. Hastanede kalbi 3 kez duran ve doktorlarin müdahalesiyle tekrar hayata döndürülen 3 çocuk babasi Halil Kiziltepe, tedavi sürecinin devaminda yapilan tüm müdahalelere ragmen ilerleyen saatlerde yasam mücadelesini kaybetti.

2 kardes yakalandi

Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, dün 2. Kadriye Mahallesi’nde çikan kavgada Halil Kiziltepe’nin (35) silahla yaralanmasi ve kaldirildigi hastanede hayatini kaybetmesine iliskin yürüttügü çalisma kapsaminda olaya karisan E.E. (33) ve A.E’yi (30) Menemen’in Seyrek Mahallesi’nde saklandiklari evde yakaladi. Gözaltinda bulunan baba K.E. ile yakalanan E.E. ve A.E’nin emniyetteki islemleri sürüyor.
Kaynak: İHA