Isitme Cihazlari Sirketi, Sakatlar Dernegi Üyelerine Destek Için Özel Bir Kampanya Baslatti

Türkiye Sakatlar Dernegi Elazig Subesi ile bir isitme cihazlari sirketi arasinda yüzde 30’luk indirim protokolü imzalandi.

Isitme Cihazlari Sirketi, Sakatlar Dernegi Üyelerine Destek Için Özel Bir Kampanya Baslatti
Türkiye Sakatlar Dernegi Elazig Subesi ile Dogu ve Güneydogu bölgelerinde faaliyet gösteren bir isitme cihazlari sirketi arasinda dernek üyeleri ve üyelerinin 1., 2. ve 3. yakinlari dahil yüzde 30’luk indirimli cihazlar ile ilgili tüm hizmetleri kapsayan protokol imzalandi. Dernek binasinda düzenlenen imza protokolüne, Türkiye Sakatlar Dernegi Elazig Sube Baskani Metin Firat ve Isitme Cihazlari Merkezi ve Tibbi Ürünler TIC. LTD. STI. Güneydogu Bölge Müdürü Onur Arslan katilarak protokol imzalandi. Protokol uyarinca, isitme cihazi alacak olan dernek üyeleri ve yakinlarina 20 ay boyunca cihaz fiyatlarinda yüzde 30 indirim uygulanacak.

Imza töreninde açiklamalarda bulunan Türkiye Sakatlar Dernegi Elazig Sube Baskani Metin Firat, ’’Bugün isitme engelli kardeslerimiz için anlamli bir imza attik. Engelli kardeslerimiz ve onlarin 1., 2. ve 3. yakinlarina cihazlari ile ilgili indirim protokolü yaptik. Bu indirim protokolü kampanya disinda olan fiyat indirimi olan bir protokol. Bu anlamli destekleri için isitme cihazlari sirketi bölge müdürümüze çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Isitme Cihazlari Merkezi Güneydogu Bölge Müdürü Onur Arslan ise ’’Bugün Türkiye Sakatlar Dernegi Elazig Subesi ile yüzde 30 indirim protokolü imzaladik. Bu indirimden tüm dernek üyeleri ve üyelerinde 1., 2. ve 3. yakinlari da faydalanabilecekler. Isitme cihazlari sirketi olarak tüm engelli kardeslerimizin yanindayiz” diye konustu.

Kaynak: İHA