Husumetlisini Günlerce Takip Edip Pusuya Yatti Açiklamasi Minibüse Bindigi Esnada Silahla Vurdu

Küçükçekmece’de kimligi belirsiz bir sahis, husumetli oldugu sahsi günlerce takip ederek pusuya yatti. Çevrede bulunan güvenlik kameralarini sprey boya ile boyayan saldirgan, sabah saatlerinde ise pusuda bekleyerek minibüse binecegi esnada husumetlisi Mehmet Mis’i sirtindan vurdu. Polis, olayla ilgili inceleme baslatti.

Husumetlisini Günlerce Takip Edip Pusuya Yatti Açiklamasi Minibüse Bindigi Esnada Silahla Vurdu
Olay, dün sabah saat 07.00 siralarinda Küçükçekmece Sögütlüçesme Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, günlerdir husumetlisi Mehmet Mis’i takip eden kimligi belirsiz bir sahis, gece saatlerinde olayin yasandigi noktaya gelerek çevrede bulunan güvenlik kameralari sprey boya ile boyadi. Sabah saatlerinde ise her seyden habersiz Mis, sürekli minibüse bindigi yere gelerek minibüs beklemeye basladi.

Bir ara sokakta pusuda bekleyen silahli saldirgan, minibüsüne bindigi esnada Mis’i kosarak sirtindan vurdu.

Hastanede tedavisi devam ediyor

Silahli saldiri sonrasinda Mehmet Mis, vücuduna isabet eden mermi ile yere yigilirken, saldirgan kosarak olay yerinden uzaklasti. Durumu gören vatandaslar hemen polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Saglik ekipleri olay yerindeki yaptigi ilk müdahalenin ardindan yaralanan Mis ambulans ile hastaneye kaldirildi. Esinin yeni dogum yaptigi ve 2 çocuk babasi oldugu ögrenilen Mis’in tedavisinin hastanede devam ettigi ögrenildi.

“Buralar Teksas’a döndü. Hiç iç açici degil “

Yasanan saldiri anlarina sahit olan Masallah Biçim isimli vatandas, “Çocugun biri yukardan kosarak gelip minibüse binen baska bir çocugun ensesine ates edip kaçti. Ondan ziyade dün aksam gelip eczanenin kamerasina sprey sikmis. Kapüsonlu biriydi. Planli bir saldiriydi. Zaten planli olmasa bunlari yapmazdi. Eczanenin kamerasina sprey sikip saat kaçta minibüse bindigini de çözmüs. Yaraliya buradaki halk müdahale etti. Kanamayi durdurmaya çalistilar. Durumu çok kötü degildi. Öldü dediler ama baygindi. Ekipleri ben aradim. Ambulansta hizli geldi. Bilinci yerindeydi vurulan çocugun. Insan heyecanlaniyor üzülüyor. Buralar Teksas gibi oldu. Hiç iç açici degil. Vuruldugu gibi düstü çocuk. Vurulduktan sonra da titredi çocuk. Minibüse tam bindigi anda vuruldu. Son kisi o kalmisti. O da binerken vuruldu” dedi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA