Besiktas'ta 23 Nisan Coskusu Doyasiya Kutlanacak

Besiktas Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni düzenleyecegi bir dizi etkinlikle kutlayacak. Ismet Inönü Spor Tesisinde çesitli oyun aktivitelerinden sahne showlarina, tiyatro gösterimlerinden söylesi ve imza gününe kadar pek çok etkinlik gerçeklestirecek.

Besiktas'ta 23 Nisan Coskusu Doyasiya Kutlanacak
Besiktas Belediye Baskani Riza Akpolat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda bayram coskusunu doyasiya yasamak için tüm çocuklari ve ailelerini Besiktas’ta gerçeklesecek etkinliklere davet etti.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armagan ettigi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami her sene oldugu gibi bu sene de Besiktas’ta coskuyla kutlanacak. 23 Nisan kutlamalarinin merkezi ise birbirinden renkli etkinlik alanlari ve 22 çesit oyun grubunun kurulacagi Besiktas Belediyesi Ismet Inönü Spor Tesisleri olacak. Saat 13.00’te baslayip 17.00’ye kadar sürecek etkinliklerde çocuklar doyasiya eglenecek.

Ortaköy ve Akatlar’da çocuk oyun gösterimleri

Ortaköy ve Akatlar Kültür Merkezinde çocuklar için özel olarak hazirlanan tiyatro gösterimleri gerçeklesecek. Ortaköy Kültür Merkezi’nde iki seans olarak saat 12.00 ve 14.00’te ‘Mutluluk Denince Akla Çocuk’ oyunu gösterimi gerçeklesecek. Saat 13.00’da Akatlar Kültür Merkezi’nde ise ‘Dünya Bizim Evimiz’ çocuk oyunu gösterimi olacak.

Zeynep Birsin Çocuk okurlariyla bulusacak

23 Nisan özel etkinlikleri kapsaminda çocuk kitaplari yazari ve egitimci Zeynep Birsin çocuk okurlariyla Beltas Kitap Kafe’de bir araya gelecek. Kitap sevgisi ve kitap okuma aliskanligi konularinin da ele alinilacagi söyleside çocuklar kitaplarini yazar Zeynep Birsin’e imzalatma firsati da bulacak.

Besiktasli vatandaslar Ata’nin huzuruna çikacak

Besiktasli vatandaslar için özel günlerde geziler düzenleyen Besiktas Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda da vatandaslari Ata’nin huzuruna çikaracak. Besiktaslilar 23 Nisan’i kutlamak ve Ata’ya minnetlerini sunmak üzere 22 Nisan gecesi Ankara’ya dogru yola çikacak. Yurttaslar Anitkabir ve Cumhuriyet Müzesi ziyareti gerçeklestirecek.
Kaynak: İHA