Turistlerin Akinina Ugrayan Selçuk, Sezona Hazir

Türkiye’nin önemli turizm kentlerinden biri olan ve her yil yerli-yabanci binlerce kisinin ziyaretçi akinina ugrayan Izmir Selçuk’ta, yaz sezonu hazirliklari tamamlandi. Belediye ekipleri, tüm cadde, sokak ve tarihi alanlarda titiz bir çalisma yürüterek kenti sezona hazirliyor.

Turistlerin Akinina Ugrayan Selçuk, Sezona Hazir
Izmir’in Selçuk ilçesi, Türkiye’nin en önemli turizm kentlerinden biri olarak her yil yerli ve yabanci binlerce turisti agirliyor. Efes Antik Kenti, Meryem Ana Evi, Artemis Tapinagi, Sirince, Isabey Cami gibi tarihi yapilarla ünlü olan kent, ziyaretçilerin akinina ugruyor.

Selçuk Belediyesi ekipleri de, ilçeyi turizm sezonuna hazirliyor. Temiz ve huzurlu bir ortam için hummali bir çalisma baslatan ekipler, tüm cadde ve sokaklardaki çalismalarini titizlikle sürdürüyor. Birlesmis Milletler tarafindan geçtigimiz yili “2023 Dünyanin En Iyi Turizm Köyü” seçilen Sirince’deki çalismalarini da bitiren ekipler, ilçede yol bakim ve düzenleme çalismalari da yapti.

Selçuk Belediye Baskani Filiz Ceritoglu Sengel, hazirliklara iliskin sunlari söyledi:

"Turizm Haftasini kutladigimiz bu günlerde, Efes Selçuk olarak kentin tüm hazirliklarini tamamladik. Temizlik, yol bakimi ve düzenleme çalismalarimizi titizlikle yürüttük. Kentimizi ziyaret edecek olan misafirlerimizi temiz ve huzurlu bir ortamda agirlamaya haziriz. Efes Selçuk, her mevsim güzellikleriyle büyüleyen bir kent. Bu yaz sezonunda da misafirlerimizin burada baharin ve yazin keyfini çikaracaklarina ve ilham bulacaklarina inaniyoruz."
Kaynak: İHA