Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan'da Firsatlarla Birlikte Geliyor

Kayseri Mobilyacilar Odasi ve KUMSmall AVM Yönetim Kurulu Baskani Ercan Sarikaya, 20-28 Nisan tarihleri arasinda yapilacak olan Mobilyada Moda Show etkinliginin Kayseri mobilya sektöründe yeni dönemin ilk adimi olacagini söyledi. Baskan Sarikaya, Mobilyada Moda Show’un hemen ardindan 11-19 Mayis tarihlerinde Evlilik Festivali yapilacagini ve her iki etkinligin de Ekim ayindan itibaren fuara dönüstürülecegini söyledi.

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan'da Firsatlarla Birlikte Geliyor
Kayseri Mobilyacilar Odasi ve KUMSmall AVM Yönetim Kurulu Baskani Ercan Sarikaya, sadece Kayseri mobilya sektöründe degil Türkiye mobilya sektöründe perakende ve toptan ticaret için yeni bir dönemin basladigini ve bu dönemde KUMSmall AVM’nin çok daha etkin rol oynayacagini belirtti.

Mobilyada Moda Show adi altinda 20-28 Nisan tarihleri arasinda yapilacak olan etkinlige yurt içi ve yurt disindan çok sayida alim heyetinin katilacagini vurgulayan Baskan Sarikaya, “KUMSmall Mobilyada Moda Show 2024 etkinligimiz için yurt içi ve yurt disindan toptan mobilya alicilarinin davet edilmesine yönelik çalismalarimiz araliksiz devam etmektedir. Su ana kadar 2.500’den fazla kisiden etkinligimize gelecekleri yönünde teyit aldik. Yurt disindan da katilacagini ifade edenlerin sayisi 150’yi asti. Bu sayinin daha da artacagina inaniyorum” dedi.

Mobilya sektörü Kayseri’de bulusuyor

Mobilyada Moda Show’un 20 Nisan Cumartesi günü baslayacagini, resmi açilis töreninin ise 22 Nisan Pazartesi yapilacagini ifade eden Baskan Ercan Sarikaya, sözlerini söyle sürdürdü:

“Resmi açilis günümüzde Türkiye mobilya sektörü Kayseri’de bulusacak. Türkiye Agaç Isleri Federasyonumuzun yönetim kurulu ve federasyonumuza bagli 148 odanin baskanlari Kayseri’ye gelecek. Açilis törenimizin ardindan Agaç Isleri Federasyonu’muzun Baskanlar Kurulu Toplantisi da sehrimizde yapilacak. Mobilyada Moda Show 28 Nisan’a kadar sürecek ve mobilya almak isteyenler için firsatlari da beraberinde getirecek.”

KUMSmall fuarlar dönemi baslayacak

KUMSmall A.S. olarak fuar yetki belgesini aldiklarini da dile getiren Kayseri Mobilyacilar Odasi ve KUMSmall AVM Yönetim Kurulu Baskani Ercan Sarikaya, Mobilyada Moda Show ve hemen ardindan 11-19 Mayis tarihleri arasinda yapacaklari Evlilik Festivali’nin Ekim ayindan itibaren fuarlara dönüsecegini söyledi.

Çok farkli ve etkili bir fuar anlayisi ile Mobilyada Moda Show, Evlilik Fuari, Otel-Restoran-Cafe Mobilyalari Fuari, Balkon-Bahçe Mobilyalari Fuari gibi önemli fuarlar düzenleyeceklerini vurgulayan Baskan Sarikaya, bu fuarlarla Kayseri’nin dünya mobilya ticaretinin Türkiye’deki en önemli merkezi olacagini ve mobilyada modanin Kayseri’de belirlenecegini kaydetti.

Kaynak: İHA