Haliliye Belediyesi Ile Kadinlar Meslek Ögreniyor

Haliliye Belediyesi bünyesindeki milletevlerinde meslek ögrenen kadinlar, bir yandan yeni hobiler kazanirken bir yandan da aile ekonomilerine katki sagliyor.

Haliliye Belediyesi Ile Kadinlar Meslek Ögreniyor
Kültür ve sosyal isleri müdürlügü, Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in talimatlariyla kadinlara yönelik pozitif ayrimciliklarini sürdürüyor.

Canpolat’in talimatlari ile hayatin her alaninda kadinlarin yaninda olan Haliliye Belediyesi, yürütülen çalismalar çerçevesinde bünyesindeki milletevleri ile meslek edindirme ve hobi kurslarini hizmete sunuyor. Ahmet Yesevi, Süleymaniye ve Sirrin Milletevleri ile el sanatlari, kuaför ve dikis nakis kurslarina katilan kadinlar, usta ögreticiler tarafindan hem teorik hem de uygulamali egitim aliyor. Kadinlarin bos zamanlarini degerlendirdikleri kurslar yogun ilgiyle devam ederken, bu kurslar araciligiyla meslek ögrenen kursiyerler ev ekonomilerine de katki sagliyor. Uygulamali egitimlerin verildigi el sanatlari, kuaför ve dikis nakis kurslarini basariyla tamamlayan kadinlara ise kurs bitiminde Milli Egitim Bakanligi onayli sertifika takdim ediliyor.

Öte yandan, Haliliye Belediyesi tarafindan “Güçlü Kadin, Güçlü Toplum” sloganiyla hizmet veren Ahmet Yesevi, Süleymaniye ve Sirrin Milletevindeki kurslara kayitlar devam ediyor.
Kaynak: İHA