Fethiye'de Spor Senligi Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Mugla’nin Fethiye ilçesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Spor Senligi, 21 okuldan 812 ögrencinin katilimiyla sona erdi.

Fethiye'de Spor Senligi Renkli Görüntülere Sahne Oldu


Fethiye Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ve Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü’nün isbirligiyle gerçeklestirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Spor Senligi, iki gün süren renkli etkinliklerle tamamlandi. Fethiye Kaymakami Ismail Hakki Ertas ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Faruk Kaya’nin da katildigi açilis töreniyle baslayan senlik, futbol, voleybol, satranç ve floorcurling dallarinda düzenlenen turnuvalarla ögrencilere unutulmaz anlar yasatti.

Toplamda 21 okuldan 812 ögrencinin enerjisiyle dolup tasan senlikte, egitsel oyunlar da yer aldi. Senlik boyunca desteklerini esirgemeyen Ilçe Müdürü Harun Resit Yigit basta olmak üzere, gönüllü olarak görev alan Fethiye Gülsen Gökçe Spor Lisesi ögrencileri, KYK ve Gençlik Merkezi’nden katilan gençler ve yiyecek ile içecek sponsoru firmaya tesekkür edildi.

Voleybol antrenörleri Pinar Çelik ve Mehmet Ugur Bezci ile okul sporlarinda görevli beden egitimi ögretmeni Aydin Çaglar ve gençlik liderlerine de senligin basarisinda oynadiklari rol için minnettarlik ifade edildi. Fethiye’nin gençleri, bu anlamli günde sporun birlestirici gücüyle bulusarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni coskuyla kutladilar.
Kaynak: İHA