Büyükçekmece'de Bir Araçta Çikan Yangin 2 Araca Daha Siçradi Açiklamasi 3 Araç Kullanilamaz Hale Geldi

Büyükçekmece’de park halindeki bir araçta çikan yangin 2 araca daha siçrarken itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangin söndürüldü. 3 araç kullanilamaz hale gelirken yanginla ilgili polis ekipleri çok yönlü inceleme baslatti.

Büyükçekmece'de Bir Araçta Çikan Yangin 2 Araca Daha Siçradi Açiklamasi 3 Araç Kullanilamaz Hale Geldi


Olay, saat 04.00 siralarinda Sinanoba Mahallesi’nde bulunan bir sitenin otoparkinda yasandi. Edinilen bilgilere göre otoparkta park halinde bulunan bir araçtan dumanlarin çiktigini gören site sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdi. Itfaiye ekipleri gelene kadar binek araçtan çikan alevler yandaki 2 araca daha siçradi. Itfaiyenin müdahalesi sonrasi alevler söndürüldü. 3 araç yangin sonrasi kullanilamaz hale geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çikis nedeni henüz bilinmeyen yanginla ilgili çok yönlü olarak incelemelere baslatti. Olay yeri inceleme ekipleri araçlarda ve çevrede inceleme yapti.

Site sakini Recep Yavuz isimli vatandas yasananlari anlatarak, “Gece 4 siralarinda sesler gelmeye basladi.

Anlayamadim ilk basta ne oldugunu. Komsumuz telefon etti. Asagiya indim baktigimda alevler boyu 5 metreye ulasmisti. Itfaiye geldi müdahale ettiler. Ama gördügünüz gibi 3 araç kullanilamaz hale geldi” dedi.



Yangina ilk müdahaleyi yapan site görevlisi Hüseyin Temel ise, “Yangina yangin tüpü ile müdahale ettim. Itfaiye biraz gecikti. Kundaklama gibi gözükmüyor ama henüz belli degil” diye konustu.

Kaynak: İHA