Baskan Ünlü, CHP Genel Baskani Özel Ile Görüstü

CHP Genel Baskani Özgür Özel’i ziyaret eden Marmaris Belediye Baskani Acar Ünlü, “Hem halkimiza hem de sizlere söz verdigimiz gibi, Marmaris’i hak ettigi yere getirmek için gecemizi gündüzümüze katacagiz” ifadesini kullandi.

Baskan Ünlü, CHP Genel Baskani Özel Ile Görüstü


CHP’li belediye baskanlari ile birlikte Anitkabir’i ziyaret eden Marmaris Belediye Baskani Acar Ünlü, ardindan TBMM’ye geçerek CHP Grup Toplantisi’na katildi.

Toplantinin ardindan Belediye Baskani Acar Ünlü, CHP Genel Baskani Özgür Özel’i TBMM’deki makaminda ziyaret etti. Baskan Ünlü, seçim döneminde verdigi destekten ötürü Genel Baskan Özel’e tesekkür ederek tekrar Marmaris’e davet etti. Ziyarette Baskan Ünlü’ye meclis üyeleri Ahmert Inoglu, Ilkay Simsek, Erdem Karaosmanoglu ve yedek meclis üyesi Gülsah Kilinçkaya da eslik etti.

“Siz degerli Genel Baskanimiza Marmaris halkinin selam ve sevgilerini iletiyorum” diyen Belediye Baskani Acar Ünlü, “Sizlerin de destegi ile 31 Mart seçimlerinden basariyla çiktik. Simdi sizin de belirttiginiz gibi “isimiz gücümüz Marmaris” diyerek kollari sivayip; daha güçlü, daha seffaf ve daha basarili bir Marmaris için çalismalara basladik. Hem halkimiza hem de sizlere söz verdigimiz gibi, Marmaris’i hak ettigi yere getirmek için gecemizi gündüzümüze katacagiz. Desteginiz için bir kez daha tesekkür ediyor; en kisa sürede sizleri Marmaris’te agirlamaktan onur duyacagimizi belirtmek istiyorum” ifadesini kullandi.
Kaynak: İHA