Baskan Kocaman Açiklamasi 'Bugün Git Yarin Gel Anlayisi Olmaz'

Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman belediye meclis üyeleri, muhtarlar, belediye ve ilçe kurum müdürleri ile bir araya geldi. Baskan Kocaman yaptigi konusmada, "Vatandas kamudan isini hallederek ayrilacak, halledilmediyse bunun sebebini bilerek ayrilacak. Buna dikkat etmeliyiz. Bugün git yarin gel anlayisi olmaz" dedi.

Baskan Kocaman Açiklamasi 'Bugün Git Yarin Gel Anlayisi Olmaz'
Derbent Uygulama Oteli’nde düzenlenen toplantiya Kartepe Kaymakami Hasan Öztürk, Kartepe Muhtarlar Dernegi Baskani Hüseyin Türker, belediye baskan yardimcilari, birim müdürleri de katildi.

31 Mart yerel seçimleri sonrasinda yeniden belediye baskani seçilen Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, “Bugün Kartepe’yi yöneten, önümüzde ki süreci yönetecek olan kadrolari bir araya getirdik. Bismillah diyerek bir araya geldik. Seçim sürecini geride biraktik. Kartepe’yi istisarenin bereket olduguna inanarak birlikte yönetmeye devam edecegiz. Tüm belediye meclis üyelerimizle muhtarlarimizla, bürokratlarimizla ayrismadan, ötekilestirmeden Kartepemiz için omuz omuza çalisacagiz. Bizim isimiz millete hizmet etmektir” dedi.

“Milletimiz seçimlerde bir mesaj verir” diyen Baskan Kocaman, “Milletimizin ne dedigini iyi anlamak gerekiyor. Bizler siyasetten seçiliriz, ondan sonra hizmet dönemi baslar. Önümüz ki bes yilda beni her zaman arayabilirsiniz. Bu birliktelik ve beraberlikle milletimize Insallah güzel eserler kazandiririz. Milletimizde bunu görür ve degerlendirir. Atacagimiz her adimda, alacagimiz her kararda Kartepe’mizin tüm dinamikleriyle ortak hareket etmenin çok degerli oldugunu biliyoruz. Her zaman oldugu gibi bugün ve yarin da meclis üyelerimizle, muhtarlarimizla kentimize en iyi hizmeti sunmaya devam edecegiz. Yeni dönemimiz yeniden hayirli olsun” açiklamasinda bulundu.

Kartepe Kaymakami Öztürk: "Ortak paydamiz 142 bin nüfusa hizmet etmektir"

Kartepe Kaymakami Hasan Öztürk ise “Kartepe’nin yöneticileri olarak bir aradayiz. Millet ve devletimiz tarafindan görevlendirildik. Ortak paydamiz 142 bin nüfusa hizmet etmektir. Kartepeli vatandaslarimiza en iyi sekilde hizmet etmek için bir aradayiz. Halkimiz seçilmis yöneticilerimize güven duydu sorumluluk verdi. Bizlerin görevi de bu güveni bosa çikarmadan milletimize hizmet etmektir” seklinde konustu.

Kartepe’de 8 aydir hizmet ettigini belirten Kaymakam Öztürk, “Vatandas kamudan isini hallederek ayrilacak, halledilmediyse bunun sebebini bilerek ayrilacak. Buna dikkat etmeliyiz. Bugün git yarin gel anlayisi olmaz. Yapilan hizmetlerden bizler de faydalaniyoruz. Hizmet veren ve alan olarak bir aradayiz. Empati yapilarak yaklasilan sorunlarin hepsi çözülür. Yeniden ve yeni seçilen belediye meclis üyeleri ve muhtarlara basarilar diliyorum. Herkes rozetini cebine koyarak hizmet etmelidir” dedi.

Kaynak: İHA