Muhittin Böcek Açiklamasi 'Herkesin Baskani Olmaktan Vazgeçmeyecegiz'

Resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Antalya Büyüksehir Belediye Baskanligini kazanan Muhittin Böcek, "Bize destek olan, oy veren basta yol arkadaslarim olmak üzere AK Partililer, milliyetçiler dahil bütün vatandaslarimizin destegiyle bizi bu göreve getiren herkese tesekkür ediyoruz. Herkesin belediye baskani olmaktan biran olsun vazgeçmeyecegiz" dedi.

Muhittin Böcek Açiklamasi 'Herkesin Baskani Olmaktan Vazgeçmeyecegiz'
CHP’nin ülke genelinde oldugu gibi Antalya’da da basarili sonuçlar almasinin ardindan büyük bir cosku yasandi. Birçok partili CHP Antalya Il Baskanligi önüne kurulan dev ekrandan seçim sonuçlarini takip etti. 2024 Mahalli Idareler Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre CHP’den yeniden Antalya Büyüksehir Belediye Baskanligini kazanan Muhittin Böcek, partisinin il baskanligi önünde vatandaslarla bir araya geldi. Platform üzerinden Böcek, vatandaslari selamladi. Böcek, 14 ilçe belediye baskani arkadaslariyla herkesin belediye baskani olarak Antalya’ya hizmet etmeye devam edeceklerini bildirdi.

Hep birlikte herkesin baskani olarak bütün Antalya’nin hizmetinde olacaginin altini çizen Böcek, "Çünkü burasi Antalya. Tüm bayramlarda birlikteydik. Bize destek olan oy veren basta yol arkadaslarim olmak üzere AK Partililer, milliyetçiler dahil bütün vatandaslarimizin destegiyle bizi bu göreve getiren herkese tesekkür ediyoruz. Herkesin belediye baskani olmaktan biran olsun vazgeçmeyecegiz. Çalmadan çirpmadan Gazipasa’dan Kas’a, 913 mahallede ayrim yapmadan hizmet ettik. Daglara taslara yol yaptik, Türkiye’nin en ucuz su ve ekmegini derken bütün vatandaslarimizin derdine derman olmaya çalistik. 4 dönem KOnyaalti Belediye Baskanliginin ardindan ikin dönem üst üste büyüksehir belediye baskanligi rekoru kirdiran sizlere çok tesekkür ediyorum iyi ki varsiniz. Bundan sora 14 ilçe belediye baskani arkadasimla azimle gururla bes yil daha bütün vatandaslarimizin derdine derman olacagiz. Isimiz gücümüz Antalya. Aldigimiz oylar bizi simartmadi. Her gelen oy bize insanlara baglamistir. Ramazan ayi Antalya ve tüm ülkemize saglik mutluluk baris ve basari getirsin” dedi.

CHP Antalya Il Baskani Nail Kamaci, tüm zorluklara ragmen Antalya’da 14 ilçe ve birde büyüksehir belediye baskanligini kazandiklarini söyledi.

Kaynak: İHA