Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan Açiklamasi 'Ahlakli Belediyecilik Merhamettir'

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, “Ahlakli belediyecilik merhamettir, evinde aç yatan yavrumuzdan sokakta üsüyen evsizlere kadar her kesimden insanin ayrim gözetmeksizin dertleriyle dertlenmek demektir” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan Açiklamasi 'Ahlakli Belediyecilik Merhamettir'
Kahramanmaras’ta Aday Tanitim ve Proje Lansmani programina katilan Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan, Kahramanmaras adaylarini partililere tanitti.

Programda konusan Erbakan, “Yeniden Refah Partimiz, hem büyüksehirde hem Kahramanmaras’in ilçelerinde favori parti olarak seçimlere giriyor basa güresiyor. Artik Kahramanmaras tamam diyor, Milli Görüs vakti geldi, Yeniden Refah vakti geldi, efsane hizmetlerin hem yerel yönetimlerde hem de merkezi hükümette vakti geldi diyor. 265 binden 460 bine 6 ay içerisinde geldik. Ne demek bu, 6 ayda yüzde 80 büyüme demek. Bizim milletimizin teveccühünü görmemizin yaninda, milletimizin akin akin Yeniden Refah Partimizde toplanmasinin ispati budur. 31 Mart’a giderken seçimlere 500 binin üye ile girecegiz ve 31 Mart’ta sandiklari patlatip 1 Nisan’dan itibaren ahlakli belediyecilik dönemini baslatacagiz” dedi.

Ahlakli belediyecilik anlayisini tüm Türkiye’de göstereceklerini ifade eden Fatih Erbakan, “Belediyecilikteki hizmetlerimizi insanlarimiza gösterip 2028’de iktidara yürümek ve milletimizin diger büyük problemlerine de insallah çözüm olacagiz. Yeniden Refah Partisi olarak Milli Kaynak Paketleri kitabimiz ortada. Aynen 54’üncü hükümette Erbakan Hocamizin yaptigi gibi denk bütçe ile, havuz sistemi ile faiz canavarindan kurtularak üretecegimiz o kaynak ile yine dar gelirlinin yüzünü güldürecegiz. Ahlakli belediyecilik merhamettir, evinde aç yatan yavrumuzdan sokakta üsüyen evsizlere kadar her kesimden insanin ayrim gözetmeksizin dertleriyle dertlenmek demektir. Afet korkusuyla uykulari kaçan hemsehrilerime de sesleniyorum, Yeniden Refahli belediyeler afetlere dayanikli ve tedbirli sehirleri insa etmede öncü olacaktir” diye konustu.

Kaynak: İHA