Özgür Özel Mitingde Atilan Slogani Düzeltti Açiklamasi 'Evladim O Mesaji Mi Verdik?'

Izmir’in Foça ilçesinde vatandaslara seslenen CHP Genel Baskani Özgür Özel, mitingde “Inadina CHP inadina sol” slogani atilmasi üzerine, “Evladim o mesaji mi verdik simdi? Bu seçim sag-sol seçimi degil, bu seçim iyi hizmet edecek bir yöneticiyi basa getirme seçimi” dedi.

Özgür Özel Mitingde Atilan Slogani Düzeltti Açiklamasi 'Evladim O Mesaji Mi Verdik?'
CHP Genel Baskani Özgür Özel, Foça ilçesinde Nihat Dirim Baris ve Demokrasi Meydani’nda vatandaslara seslendi. Özel, partisinin Foça Belediye Baskan Adayi Saniye Bora Fiçi’yi tanitarak, ilçenin ilk kadin belediye baskan adayi oldugunu belirtti.

Konusmasinda hükümete yüklenen Özgür Özel, meydanda atilan “Inadina CHP inadina sol” slogani üzerine de, “Evladim o mesaji mi verdik simdi? Bu seçim sag-sol seçimi degil, bu seçim iyi hizmet edecek bir yöneticiyi basa getirme seçimi. Bu seçim; pahaliliktan bikmis, biçak kemige dayanmis, yoksullastirilmis milyonlarin hükümete isyan seçimi. Sloganciyi degistirin” dedi.

Özel, daha sonrada gülümseyerek, “Ilk o slogani attiran arkadas, paragraf sorusu gibi önce beni dinleyeceksin, sonra ona göre slogani attiracaksin. Ondan sonra olacak slogan; ‘Birlese birlese kazanacagiz’ olur” diye konustu.

Özgür Özel, Izmir’deki kadin adaylara da deginerek, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhuriyet tarihi boyunca Izmir’de 6 kadin belediye baskani var. Bu dönem 9 cumhuriyet kadinini seçilecek yerlerden aday gösterdik” dedi.

Kaynak: İHA