IBB Baskan Adayi Murat Kurum, Birlesmis Markalar Dernegini Ziyaret Etti

Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Murat Kurum, Birlesmis Markalar Dernegini ziyaret etti. Kurum, tarihi yarimadayi moda merkezi haline getireceklerini söyleyerek "Benim hayalim orasi canlansin. Dükkanlar olsun. Oraya gelen turistler, bizim markamizi artik iyice ögrensin, yasasin orada ve satin alsin” dedi.

IBB Baskan Adayi Murat Kurum, Birlesmis Markalar Dernegini Ziyaret Etti
Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Murat Kurum, Birlesmis Markalar Dernegini ziyaret etti. Birlesmis Markalar Derneginin çok önemli isler yaptigini söyleyerek konusmasina baslayan Kurum, "Bu yapmis oldugunuz isi, aslinda ülkemizde üretimin, istihdamin ayakta kalmasi adina öne çikartmaliyiz. En önemli adim, marka olabilmek, marka degerini koruyabilmek" dedi.

Markalasmanin önemine deginen Murat Kurum, "Bizim bu degerli markalari korumamiz, çogaltmamiz, büyütmemiz ve tüm dünyada bu markalarin bana göre isminin daha da duyulmasi lazim" seklinde konustu.

BMD üyelerinin caddelerin çogaltilmasi yönündeki isteklerini iletmesi üzerine ise Kurum, "Istanbul’da gerçekten, üretimi, istihdami artirmak istiyorsak, ülkemizde sadece sorun sokak degil. Sokak bu isin bence küçük bir parçasi. Yani sokagi her türlü yapariz" diyerek talepleri karsilayacaklarini söyledi.

Tarihi yarimadayi moda merkezi haline getireceklerini söyleyen Kurum, "Benim hayalim orasi canlansin. Dükkanlar olsun. Oraya gelen turistler, bizim markamizi artik iyice ögrensin, yasasin orada ve satin alsin. Tüm dünyaya bu markayi, markalasmayi biz BMD ve Türkiye olarak yayalim istiyorum. Ben bunun için çalisacagim" dedi.

Kaynak: İHA