Denizli Büyüksehir Yenisafak'ta 3 Parki Hizmete Açti

Denizli Büyüksehir Belediyesi, Yenisafak Mahallesi’nde içerisinde hali saha, yürüyüs yollari, fitness ve çocuk oyun gruplarinin oldugu 3 parki hizmete açti. Parklar hakkinda açiklama yapan Baskan Osman Zolan, “2004 yilinda 3-5 park olan Denizimizde bin 876 park sayisina ulastik” dedi.

Denizli Büyüksehir Yenisafak'ta 3 Parki Hizmete Açti


Denizli Büyüksehir Belediyesinin Yenisafak Mahallesi’nde yapimini tamamladigi, içerisinde hali saha, yürüyüs yollari, fitnes ve çocuk oyun gruplarinin oldugu 3 parki hizmete açti. Yenisehir Hali Saha ve Park açilisina Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Büyüksehir Belediyesi Meclis Baskanvekili Ali Degirmenci, Merkezefendi Belediye Baskan Adayi Ekrem Baser, davetliler, mahalle muhtarlari ve çok sayida vatandas katildi.

Açilis programi öncesi hali sahada çocuklarla bir süre futbol oynayip kaleye sut çeken Baskan Zolan ve beraberindekiler renkli görüntüler olusturdu. Saygi durusunda bulunulup Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan törende konusan Baskan Zolan, Denizli’nin yesil alan konusunda parmakla gösterilen bir sehir haline geldigini belirterek, “Sehrimizde kisi basina düsen yesil alan çok üst seviyeye çikti. 2004 yilinda 3-5 park olan Denizimizde bin 876 park sayisina ulastik. Dile kolay. Bunlarin her biri tek tek yapildi. Simdi evden çikip 150-200 metre yürüdügünüzde mutlaka küçük de olsa bir parka ulasiyoruz” dedi.



“Sehrimize sadece ve sadece hizmet ettik”

Vatandaslarin isteklerini yerine getirmek için gece gündüz çalistiklarini kaydeden Baskan Zolan, “Biz eser ortaya koyma pesindeyiz. Insallah bu eserlerimizi arttirarak devam edecegiz. Biz hiçbir zaman sov yapmadik, sadece is yaptik. Sehrimize sadece ve sadece hizmet ettik. Insallah ayni anlayisla kosacagiz ve sehrimizi daha ileriye, daha güzele insallah hep beraber götürecegiz” diye konustu.

Denizli’nin bugün dünya kentlerinden birisi haline geldigine dikkati çeken Baskan Zolan, kentin en büyügü olan 10 bin tonluk su deposu açilisini yaptiklarini hatirlatarak, “Simdi 3 parkimizin açilisini gerçeklestiriyoruz. Üçünün toplami yaklasik 6 bin metrekare. Içinde hali saha, oyun ve spor aletleri olan parkimiz bölgemizin ihtiyacini karsilayacak sekilde dizayn edildi. Emek veren herkese çok tesekkür ediyorum” dedi.



Konusmanin ardindan içerisinde hali saha, 2 adet yürüyüs yolu, 2 adet fitness grubu, 3 adet çocuk oyun grubu ile dinlenme ve oturma alanlarinin bulundugu 3 parkin açilis kurdelesi dualarla kesildi. Açilisin ardindan Baskan Zolan ve beraberindekiler hizmete açilan parklarda incelemede bulunup hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA