Büyükkiliç'tan Teravih Sonrasi Esnaf Ziyareti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkliliç, teravih namazi sonrasi Melikgazi ilçesi Osmanli Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek, esnaf ziyaretleri gerçeklestirdi.

Büyükkiliç'tan Teravih Sonrasi Esnaf Ziyareti
Ramazan ayinda da vatandaslarla ve esnaflarla bulusmaya devam eden Baskan Büyükkiliç, Ramazan-i Serif’in 8’inci günü aksami Melikgazi ilçesi Osmanli Mahallesi’nde vatandas ve esnafla birlikte geçirdi.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkliliç, Osmanli Merkez Camii’nde kildigi teravih namazinin ardindan mahalleli tarafindan ‘hos geldin baskanim, insallah kazanirsin baskanim’ sözleri ile karsilanirken, Baskan Büyükkiliç da vatandaslara kuru Türk kahvesi ve lokum ikram etti.

Çocuklarla yakindan ilgilenen Büyükkiliç, kendisiyle fotograf çektirmek isteyen vatandaslarla da günün anisina bol bol hatira fotografi çektirdi.

Baskan Büyükkiliç, cami çevresindeki esnafi da ziyaret ederek hayirli ve bereketli isler temennisinde bulundu. Girdigi bir firindan tahinli alarak vatandaslara ikram eden Büyükkiliç, esnaf ve vatandaslarin taleplerini de bizzat dinleyerek Ramazan-i Serif’lerini tebrik etti.

Kendisine sevgi gösterisinde bulunan gençlerle de sohbet eden Baskan Büyükkiliç, gençlere 10 GB internet karti hediye etti.

Büyükkiliç’a, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Mustafa Türkmen, KASKI Genel Müdürü Yavuz Çagan ve daire baskanlari eslik etti.
Kaynak: İHA