Besiktas Belediyesi Çanakkale Zaferi'nin 109'Uncu Yilina Özel Gezi Düzenledi

Besiktas Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yilina özel Çanakkale’ye bir gezi düzenledi. Besiktaslilar anlamli günde düzenlenen geziye yogun ilgi gösterdi.

Besiktas Belediyesi Çanakkale Zaferi'nin 109'Uncu Yilina Özel Gezi Düzenledi
Besiktas Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yilina özel Çanakkale’ye bir gezi düzenledi.

Yogun katilimin oldugu gezi için belediyeye ait 8 otobüs, gece saat 01.00’da Çanakkale’ye dogru hareket etti. Sabah saatlerinde Çanakkale’ye varan Besiktasli vatandaslar rehberler esliginde, Kocadere Hastane Sehitligi, Çanakkale Bigali Atatürk Evi ve Müzesi, Alçitepe 1915 Siper ve Hilal-i Ahmer Hastanesi Canlandirma Alani, Anzak Koyu, 57. Piyade Alayi Sehitligi, Kesikdere Sehitligi, Conkbayiri, Sehitler Abidesi, gibi Çanakkale Zaferi’nin tarihi yerlerini gezdi. Çanakkale gezisi için Besiktas Belediyesi’ne ve Baskan Riza Akpolat’a tesekkür eden yurttaslar, son olarak Seyit Onbasi Aniti’ni ziyaret etti.

“18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. yil dönümü kutlu olsun”

Çanakkale Zaferi hakkinda yaptigi paylasimda Besiktas Belediye Baskani Riza Akpolat, “18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. yil dönümü kutlu olsun. Basta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarimizi saygi, rahmet ve minnetle aniyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA