Baskan Togar Açiklamasi 'Bu Ilçenin Insanlariyla Gönül Bagimiz Var'

Tekkeköy Belediye Baskani ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Baskan Adayi Hasan Togar, “Bu ilçenin güzel insanlarina tükenmeyecek bir sevgiyle gönülden bagliyiz” dedi.

Baskan Togar Açiklamasi 'Bu Ilçenin Insanlariyla Gönül Bagimiz Var'
Tekkeköy Belediye Baskani Hasan Togar, vatandaslarla bulusarak 10 yilda yapilan hizmetler ve gelecek dönem için planlanan projeleri anlatmayi sürdürüyor.

Çay Mahallesi’ndeki esnaflarla bir araya gelen Baskan Togar, her birinin dükkanlarina konuk olarak sohbet etti. Sonrasinda Kutlukent bölgesindeki Naim Süleymanoglu Spor Kompleksi’nde faaliyette bulunan sporcu gençlerle bulusarak onlarla birlikte oruç açti. Togar, Asagiçinik Mahallesi’nde bir halk bulusmasi ile 19 Mayis Seçim Koordinasyon Merkezi önünde 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yil dönümü nedeniyle bir program da düzenledi.

Baskan Togar, “Tarihte esi benzeri görülmemis bir destan olan ve dünya tarihine altin harflerle islenen 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yil dönümünde hemsehrilerimizle bir araya gelerek sehitlerimizi dualar esliginde bir kez daha andik. Basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu ugurda canlarini feda eden aziz sehitlerimizi rahmetle aniyorum. Ruhlari sad, mekanlari cennet olsun” dedi.

“Biz insanimiza büyük bir askla bagliyiz” diyen Togar, “Bizler hemsehrilerimizin oldugu her yerde kendimizi mutlu ve huzurlu hissediyoruz. Bu ilçenin güzel insanlarina tükenmeyecek bir sevgiyle gönülden bagliyiz. Yolumuz dün oldugu gibi bugün de hemsehrilerimizin gönlünde yeseren muhabbetle, sevgiyle hep beraber güzel günlere yürümektir. Bu sevgiye layik olmaya ve insanlarimizla bulusmayi her daim sürdürecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA