Baskan Tarhan Açiklamasi 'Istihdam Imkanlarini Gelistirecek Projelerimizi Hayata Geçirecegiz'

İçel’in merkez ilçe Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan, ilçe geneline dagilmis olan küçük sanayi esnafini sektörel bazda ortak çalisma alanlarinda bir araya getirmek amaciyla yeni imar planlari hazirladiklarini belirterek, "Imar planlari bu hizmet dönemimiz içerisinde tamamlandi. Önümüzdeki dönemde ise planlanan basta Küçük Sanayi Sitesi olmak üzere, bu çalisma alanlarinin uygulanmasini, ilçenin ekonomik durumunu ve istihdam imkanlarini gelistirecek projelerimizi hayata geçirecegiz" dedi.

Baskan Tarhan Açiklamasi 'Istihdam Imkanlarini Gelistirecek Projelerimizi Hayata Geçirecegiz'
Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan Atatürk Mahallesi’nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek sanayi esnafiyla bir araya geldi. Ziyaret sirasinda, gelecek dönem için sanayi sitesiyle ilgili önemli projelerini açiklayan Baskan Tarhan, ilçenin ekonomik gelisimine katki saglayacagini belirttigi yeni dönem projelerinden de söz etti. Baskan Tarhan, yeni dönemde Küçük Sanayi Sitesi’nin modernizasyonu ve genisletilmesi için kapsamli bir çalisma programi hazirladiklarini belirtirken, mevcut sanayi sitesinin yetersizliginden kaynakli olarak ilçe geneline dagilmis olan küçük sanayi esnafini bir araya getirmeyi hedeflediklerini vurguladi.

"Daha modern bir Küçük Sanayi Sitesi’ni ilçemize kazandiracagiz"

Mezitli’nin ekonomik durumunu ve istihdam imkanlarini gelistirecek projelerin uygulanmasi için hazirliklarin tamamlandigini ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilecegini belirten Baskan Tarhan, “Önümüzdeki bes yillik çalisma programimizda, artik ilçe merkezi içerisinde kalmis olan mevcut Küçük Sanayi Sitesinin tasfiye edilmesi, bunun yerine daha yeterli büyüklüge sahip, daha dogru yer seçimiyle, daha modern bir Küçük Sanayi Sitesini ilçemize kazandirilmasini planladik. Alternatif ekonomik sektörleri desteklemek, mevcut Küçük Sanayi Sitesi’nin yetersizliginden kaynakli ilçe geneline dagilmis olan küçük sanayi esnafini sektörel bazda ortak çalisma alanlarinda bir araya getirmek amaciyla hazirladigimiz imar planlari bu hizmet dönemimiz içerisinde tamamlandi. Önümüzdeki dönemde ise planlanan basta Küçük Sanayi Sitesi olmak üzere, bu çalisma alanlarinin uygulanmasini, ilçenin ekonomik durumunu ve istihdam imkanlarini gelistirecek projelerimizi hayata geçirecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA