AK Parti Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Sami Er, Ziyaretlerini Sürdürüyor

31 Mart seçimlerine kisa bir zaman kalirken, AK Parti Malatya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Sami Er, seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Sami Er, Ziyaretlerini Sürdürüyor
Ilk olarak Organize Sanayi Bölgesi ve MASTI’de bulunan esnaflari tek tek ziyaret eden AK Parti Malatya Büyüksehir Baskan Adayi Sami Er, burada sorun ve talepleri dinledi. MASTI esnafi ile sohbet edip istisarelerde bulunan Er, projelerinden bahsetti, göreve geldiklerinde sehri el birligi ile eskisinden daha güçlü bir sehir haline getirme hedefini dile getirdi.

Esnaf gezisinin ardindan STK ziyaretleri kapsaminda beraberinde AK Parti Malatya Il Baskani Namik Gören ile Anadolu Esnaf Sanayici ve Isadamlari Dernegi (ANESIAD)’i ziyaret eden Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Sami Er, burada dernek üyeleri ile görüstü.

Burada konusan Er, Malatya’nin büyük bir afet yasadigini ve bu kapsamda omzundaki agir yükün farkinda oldugunu ifade ederek, “Malatya’miz sikintili bir dönemden geçiyor. Bizde bu süreci insallah göreve geldigimizde tüm Malatyalilarla birlikte sürdürecegiz. Her zaman dedigimiz gibi Malatya’yi Malatyalilarla birlikte yönetecegiz. Sehirdeki üniversiteler, sivil toplum kuruluslari, odalar ve halkimiz ile birlikte el ele vererek Malatya’yi hep birlikte ayaga kaldirmak için mücadele edecegiz” dedi.

Malatya’nin ayaga kaldirilmasinda kuskusuz en önemli görevin TOKI ve Emlak Konut’ta oldugunu da ifade eden Sami Er, kendisinin de buralarda olan tecrübesinin bu süreçte hizmetlerin daha hizli ilerlemesi adina bir avantaj oldugunu dile getirdi.

70 bine yakin hak sahibinin bulundugu Malatya’da önceliklerinin her bir depremzedenin kalici konut ve isyerine kavusmasi oldugunu ifade eden Sami Er, yine çarsinin da bir an önce ayaga kaldirilmasinin önemine degindi.

Göreve gelir gelmez önceliklerinin Malatya’da depremin tüm izlerini bir an önce silmek oldugunu ifade eden Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Sami Er, canli bir mekanizma olan belediyenin tüm hizmetlerinin aksatilmadan yürütülecegini söyledi.



Kisa, orta ve uzun vadede hazirladiklari projelerini vatandaslara aktaran Er, merkezi hükümet ve kamu kurumlari ile uyum içerisinde çalisarak birçok yatirim ve projeyi Malatya’ya kazandiracaklarinin altini çizdi.

AK Parti Malatya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Sami Er, STK ziyaretleri kapsaminda daha sonra Verenel Dernegi, Semerkand Malatya Gönüllüler Dernegi, Bogaziçi Vakfi, Sila Bilgi Kültür Dayanisma Derneklerini de ziyaret ederek istisarelerde bulundu.
Kaynak: İHA