Abdulkadir Günes'ten Baskan Yalçin'a Tesekkür

Kayseri Ziraat Odalari Il Koordinasyon Baskani Aldulkadir Günes, Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin’a çiftçilere sagladigi desteklerden dolayi tesekkür etti.

Abdulkadir Günes'ten Baskan Yalçin'a Tesekkür
Talas Belediye Mustafa Yalçin, Kayseri Ziraat Odalari Il Koordinasyon Baskani Aldulkadir Günes ve yönetim kurulu üyelerini makaminda kabul etti. Ziyarette konusan Abdulkadir Günes, Baskan Yalçin’in yeniden aday olmasi vesilesiyle ziyarete geldiklerini belirterek, “Hayirli olsun önemli ancak benim için önemli olan baskanimizin çiftçilerimize yapmis oldugu hizmetler var. Bu nedenle Talas çiftçisi adina kendisine çok tesekkür ediyorum” dedi.

“Talas çiftçisi memnun”

Günes, önceden belediye baskaninin kaldirim, asfalt, yol, yapip, otobüs islettigini bildigini kaydederek, “Simdi ise çok sevinecegimiz olaylar yasiyoruz. Talas Belediye Baskanim çiftçiye aspir tohumu, yem bitkisi tohumu, insanlara deneme amaçli nohut ve bugday ekiyor. Her türlü tarim makinesi aliyor. Koyun yikamadan gübre dagitima kadar makineler var. Talas çiftçisi memnun” diye konustu.

“Iyi ki varsiniz baskanim”

“Belediye baskanimizin insanlarin önüne düsüp tarlaya gitmesi çiftimizi mutlu ediyor” diyen Günes sunlari söyledi:

“Biz üretecegiz ki insanlar gidaya ulasacak. Bu islerin belediye baskaninin görevi oldugunu ögrendik. Baskanim destek sizden üretmek bizden. Insallah yeniden seçildiginizde desteginizin daha fazla olacagina eminim. Pandemi döneminde gidanin ne kadar önemli oldugunu anladik. Ben üretenlere minnettarim, üretenlere destek verenlere de minnettarim. Iyi ki varsiniz baskanim.”

“Insallah daha çok beraber olacagiz”

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin da, ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade ederek, “Degerli baskanim ben de tesekkür ederim. Bizi iyi gözlemlemissiniz. Siz ziraat odalari koordinatörü oldugunuz için irtibattayiz. Ziyaretiniz için size ve yönetim kurulu üyelerinize tesekkür ederim. Insallah önümüzdeki dönemde daha çok beraber oluruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA