Simav MYO'da Saglikli Yasam Etkinlikleri

Simav Meslek Yüksekokulunda Uzm. Psikolog Eren Tuncay, Ebe Gülsah Saçmacilar ve Hemsire Hatice Erkun Dolker’in konusmaci olarak katildigi “Stres ve Bas Etme Yöntemleri” ile “Saglikli Yasami Tesvik Etme ve Bulasici Hastaliklar” konu baslikli iki ayri etkinlik düzenlendi.

Simav MYO'da Saglikli Yasam Etkinlikleri
Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlige DPÜ’nün Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi’nda görev yapan konusmacilar Uzman Psikolog Eren Tuncay, Ebe Gülsah Saçmacilar ve Hemsire Hatice Erkun Dolker’in yani sira, Simav MYO Müdürü Prof. Dr. Alaattin Kaçal, akademik ve idari personel, ögrenciler ve davetliler katildi.

“Stres ve Bas Etme Yöntemleri” ile “Saglikli Yasami Tesvik Etme ve Bulasici Hastaliklar” konu basliklarinda iki ayri etkinlik olarak düzenlenen konferanslarda konusmacilar stres ve bulasici hastaliklar konusunda katilimcilari bilgilendirdi, bu konularla ilgili üniversitede yapilan son çalismalardan ve Türkiye genelinde basvuru yapilabilecek meslek sahipleri ve kurumlardan söz etti.

Konusmacilarin sunumlarinin tamamlanmasinin ardindan etkinligin son bölümünde personel ve ögrencilerden gelen sorular konusmacilar tarafindan yanitlandi.
Kaynak: İHA