Ünlü Çocuk Oyuncunun Annesinden Uyarilar

Ünlü çocuk oyuncu Kuzey Gezer’in annesi Tülay Gezer, çocugunu oyuncu yapmak isteyen annelere uyarilarda bulundu. Gezer, çocugu oyuncu olan annelerin çocuklardan önce kendilerinin degisime ugradigini bunun da çocuk üzerinde olumsuz etkilere neden oldugunu belirtti.

Ünlü Çocuk Oyuncunun Annesinden Uyarilar
Pek çok çocuk oyuncu farkli karakterlerle dizi, film veya reklamlarla izleyicilerin karsisina çikiyor. Küçük yasta gelen söhret ve ilgi çocuklar üzerinde kimi zaman olumsuz etkilere neden olabiliyor. Bu degisim zaman zaman çocuklarin disinda ebeveynlerinde degisimine neden oluyor. Bu durumda ailelere büyük sorumluluklar düsüyor. Son yillarin ünlü çocuk oyuncusu olan ve bir televizyon dizisinde 3 yil rol olan Kuzey Gezer’in annesi ani gelen taninirligin çocuklardan önce aileleri degistirdigini belirterek, “Anneler siz oyuncu degilsiniz. Bir seyler yaparken biz bunu yaptik dememeliler onun yerine oglum veya kizim yapti demeliler. Öyle bir sey ki oyuncu annelerinde çocuklardan çok annelerde bir degisim oluyor. Bunu yapmasinlar. Çocuga bu durumu yansitmamalilar. Kuzey 3 yil boyunca bu dizide dolu dolu bulundu. Dizi basladigi an evimizde televizyonu biz kapatiyorduk. Kuzey’in kendisini izlemesine izin vermiyorduk. O farkindaligi evde yasamasina izin vermiyorduk. Çünkü zaten disari çiktigimizda Kuzey’e çok fazla ilgi var. Çocuk zaten bunun farkinda biz daha fazla çocuga bunu yansitmak istemedik.” diye konustu.

Gezer ayrica Kuzey’i firsat bulduklari her an açik havada disariya çikardiklarini ve sosyallesmesi için çaba harcadiklarini belirtti.

Kaynak: İHA