Sentürk, 'Türkiye Ortalamasina Yakin Oranla Basari Elde Ettik'

Türkiye Is Kurumu Zonguldak Il Müdürü Okan Sentürk, 2023 yili Türkiye genelinde il müdürlüklerine verilen 16 hedeften Zonguldak olarak 11 hedefin tutturularak büyük bir basariya ulasildigini açikladi.

Sentürk, 'Türkiye Ortalamasina Yakin Oranla Basari Elde Ettik'
2023 yili Zonguldak il müdürlügü olarak verilen hedeflerden ise yerlestirme 7 bin 493 iken Zonguldak il müdürlügü olarak 8 bin 568 kisi özel sektörde ise yerlestirme gerçeklestirildigini hedefin yüzde 114, 35 oldugunu belirtti.

Sentürk, açiklamasinda su ifadelere yer verdi;“ 2023 yili Türkiye ortalamasina uygun olarak Zonguldak Il Müdürlügü performans hedeflerinde Türkiye ortalamasina uygun olarak çalisma gerçeklestirmis olup ilk grup degerlendirmesinde 9 tane esdeger ilimiz ile yapilan grup çalismasinda ilk 3’e girerek burada da Türkiye ortalamasina yakin bir oranlama ile basari elde ettik. 203‘teki basarilarin 2024 yilinda da gerçeklestirmesi için tüm personel arkadaslar ile özverili bir sekilde il ve ilçemizde gayretlerimizi devam edecegiz. Bu konuda bizleri destekleyen isverenlerimizi, odalarimiza ve çalisan sigortalilarimiza tesekkür ediyoruz."
Kaynak: İHA