Kirsehir'de Ramazan Pidesi 20 Lira, Firsatçilara Göz Açtirilmayacak

Kirsehir Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (ESOB), Ramazan ayi boyunca 400 gram pidenin fiyatini 20 lira olarak açikladi.

Kirsehir'de Ramazan Pidesi 20 Lira, Firsatçilara Göz Açtirilmayacak
ESOB Kirsehir Birlik Baskani Bahamettin Öztürk, firinci ve vatandasi da magdur etmeden Ramazan ayinin geçecegini ve firsatçilara göz açtirilmayacagini söyledi.

Esnaf Odalari Birligi’nde konusan Öztürk, "Kirsehir’de pide fiyatlari sorun olmustu. Ramazan ayindan iki ay önce ekmege zam vermistik. 400 gram Ramazan pidesi 20 liradan satilacak. Firincilar odasinin talebi dogrultusunda vatandas da magdur edilmeden kararlastirildi" dedi.

Insanlarin firindan ekmek almak zorunda oldugunu belirten Öztürk, açiklamasini söyle sürdürdü; "Firindan ekmek almak zorunda insanlar, ekmek bir evin önemli bir katigi. Esnafi ve vatandasi düsünmek zorundayiz. Kirsehir’de fahis fiyat uygulamasi esnafta olmaz. Bütün fiyatlari verdik. Büyük marketlere çagrimiz firsatçilik yapmamalari yönünde. Duyuyoruz ki süt fiyatlari ve bazi ürünlerde etiketlerde oynaniyormus. Fiyatlarda esnekligi cani gönülden talep ediyoruz."

Firincilar ise vatandasi magdur etmeden Ramazan ayini geçireceklerini belirtti.

Kaynak: İHA