Karlarin Arasinda Bahar Müjdecileri Çiçek Açti

Bolu’nun doga harikasi Abant Gölü Milli Parki’nda ilkbahar ve kis mevsimi bir arada yasaniyor. Kar kütlelerinin arasindan açan çigdemler renkli görüntülere sahne oldu.

Karlarin Arasinda Bahar Müjdecileri Çiçek Açti
Türkiye’nin gözde turizm alanlari arasinda bulunan Abant Gölü Milli Parki, dört mevsim ziyaretçilerini agirlamaya devam ediyor. Geçtigimiz gün gece saatlerinde yagan kar yagisiyla birlikte Abant’ta kar kalinligi yer yer 10 santimetreye kadar yükseldi. Dogayla iç içe olan Abant’ta, baharin müjdecisi çigdemler de rengarenk çiçek açti. Fotograf tutkunlari bol bol hatira fotografi çektirdi. Tatilciler ise günesli havada piknik yaparak doganin keyfini sürdü. Kar kütlelerinin arasindan açan çigdemler renkli görüntülere sahne oldu.

Akyazi’dan Abant’a gelen Hamza Kiliçkeser, "Akyazi’da sicak vardi. Abant’a geldik kar var. Muhtesem güzellik, artik son kar olabilir. Geziyoruz, doga çok güzel” dedi.

Kar kütleleri arasindan çiçek açan renkli çigdemler hakkinda konusan dogasever Ugur Türesin, “Çigdemleri görünce koparmaya kiyamiyorum. Muhtesem güzellikler, bunlar doganin müjdecileri" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA