'En Iyi Çevre Egitim Etkinlikleri' Ödülü, 9'Uncu Kez Muratpasa'nin

Muratpasa Belediyesi, Türkiye Çevre Egitim Vakfi’nca (TÜRÇEV) üst üste 9 kez deger görüldügü ‘En Iyi Çevre Egitim Etkinlikleri’ ödülünü Ankara’da düzenlenen törenle aldi.

'En Iyi Çevre Egitim Etkinlikleri' Ödülü, 9'Uncu Kez Muratpasa'nin
TÜRÇEV, her yil ‘Mavi Bayrak Programi’ bünyesinde gerçeklestirilen çevre egitim ve bilgilendirme etkinliklerinin degerlendirmesi sonucu verdigi ‘En Iyi Çevre Egitim Etkinlikleri’ ödüllerinin sahiplerine takdim edildi.

TÜRÇEV 30. Yil Kutlamasi çerçevesinde , Ankara’da gerçeklestirilecek ödül töreninin açilis konusmasini TÜRÇEV Yönetim Kurulu Baskani ve eski Turizm Bakani Doç. Dr. Abdulkadir Ates gerçeklestirdi. Ates, çevre konularindaki farkindaligin ve bilincin artirilmasi konusunda en büyük gücün egitim oldugunu belirterek, “Egitime çok önem verecegiz. Bu konuda hocalarimiza, medyamiza çok büyük önem düstügüne inaniyoruz. Egitim, egitim yine egitim diyoruz” diye konusu. Törende, Muratpasa Belediyesi üst üste 9’uncu kez deger görüldügü ‘En Iyi Çevre Egitim Etkinlikleri’ ödülü de verildi.

"Ödül getiren çalismalar"

Muratpasa Belediyesi’ne ödül getiren çalismalar arasinda +0,5 Akdeniz’in Gelecegi Çalistayi ve Çevre Etkinlikleri, iklim portalinda ücretsiz olarak yayinlanan çalistay bildiri kitaplari, iklim portali, Falezler Bizim Evimiz Projesi, Kaleiçi Yat Limani deniz dibi temizligi, Falezler kiyi bandi yamaç temizlikleri, Akdeniz Üniversitesi Uluslararasi Ögrenciler Sürdürülebilir Ekoloji Kampi, Bahçede Yasam Var etkinlikleri, Dönüstüren Kadinlar ve Dönüstüren Sahne etkinlikleri, okullarda çevre, geri dönüsüm egitimleri ve geri dönüsüm tesislerine teknik inceleme gezileri yer aliyor.
Kaynak: İHA