Baskan Böcek Gençlerle Gündüz Konserde, Aksam Kamp Atesinde Bulustu

Antalya Gençlik Çalistayi’nda gençlerin coskularina ortak olan Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, gündüz konser izledi, aksam kamp atesinde gençlerin sorularini yanitladi. Gençlere yönelik projelerin müjdesi veren Baskan Muhittin Böcek, "Ben gençlerle hep gurur duydum. Gençlerin Muhittin Agabeyi olarak yeni dönem de Antalya’yi birlikte yöneterek gelecege yürümeye devam edecegim" dedi.

Baskan Böcek Gençlerle Gündüz Konserde, Aksam Kamp Atesinde Bulustu
Antalya Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Baskanligi tarafindan yürütülen gençlik çalismalari kapsaminda gençlerin sorun ve ihtiyaçlarini konusabilecekleri alanlar olusturulmasi amaciyla Gençlik Örgütleri Forumu (GoFor) is birligi ile Antalya Gençlik Çalistayi düzenlendi.

Antalya’nin tüm ilçelerinden gelen gençlerin katilimiyla gerçeklesen ve iki gün süren çalistayda gençler, fikirlerini paylasabilecekleri bir alanda bir araya geldi.

"Gençlerle birlikte yürüyecegiz"

Çalistayin ikinci gününde Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, gençlerle bir araya geldi. Baskan Böcek, gençlerin yogun sevgi gösteriyle karsilandi. Gençlerin alkislari ve tezahüratlari arasinda salona giren Baskan Böcek’e CHP Antalya Milletvekili Aliye Cosar ve CHP Muratpasa Ilçe Baskani Can Okan Kiran da eslik etti. Çalistayda gençlere hitap eden Baskan Muhittin Böcek, "Ben gençlerle hep gurur duydum" diyerek basladigi konusmasinda, "Gelecegimizin teminati siz gençler ile Antalya’yi birlikte yöneterek gelecege yürümeye devam edecegim. Büyüksehir Belediyesi olarak gençlere yönelik her alanda projeler yaptik. 4 bin 14 ihtiyaç olan ögrencimize egitim yardimi verdik" dedi.



"Gençlere yeni dönem müjdeleri"

Gençlere yeni dönem projeleri müjdesi veren Baskan Böcek, “Üniversite ögrencilerine verdigimiz 5 ton ücretsiz su destegini önümüzdeki dönem 10 tona çikaracagiz. Bu dönem 5 ögrenci yurdu yaptim, yeni dönemde 5 yurt daha yapacagim. Gençlerimizin sinavlara daha rahat ve verimli bir ortamda çalisabilmeleri için 19 ilçemize ‘Sinav Kütüphaneleri’ projemizi yapacagiz, egitim yardimi verdigimiz ögrenci sayimizi 15 bine çikartacagiz, dijital içerik üretmek ve müzik yapmak isteyen gençlerimiz için donanimli stüdyolar kuracagiz. Dünyada ve Türkiye’de yükseliste olan E-spor’da da Antalya’yi dünyanin merkezi yapacagiz" dedi.



Konser dinledi

Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek konusmasinin ardindan Gençlik Örgütleri Forumu Genel Koordinatörü Hasan Oguzhan Aytaç ile gençlik çalismalari alaninda is birligi protokolünü ve Gençlik Haklari Sözlesmesini imzaladi. Baskan Böcek daha sonra gençlerle birlikte Ikiye On Kala Grubu konserini izledi. Baskan Böcek, gençlerle sarkilara eslik ederek gençlerin coskularina ortak oldu.

Kamp atesinde gençlerle

Baskan Muhittin Böcek, gençlerle gündüz bulusmasinin ardindan aksam da Büyüksehir Belediye Gençlik Kampi ve Egitim Merkezi’nde kamp atesinde bir araya geldi. Baskan Böcek, çalistaya katilan gençlere sorulan ‘Ben Baskan Olsam’ ve ‘Sor Baskana Söylesin’ kutularindan çikan sorulari yanitladi. Gençlerin sorularini tek tek büyük bir içtenlikle yanitlayan Baskan Böcek, gençlere ’hayal kurun’ tavsiyesinde bulunarak, “Biz sizler için bütün gücümüzle hizmet etmeye çalisacagiz. Siz hayal kurun. Hayal kurmaktan vazgeçmeyin. Ben bu günleri hep hayal ettim ve dogup büyüdügüm bu kente sizlerin takdiri ile hizmet etme sansi yakaladim” dedi.

Kaynak: İHA