Baskan Aktas Teravih Sonrasi Vatandaslarla Bulustu

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, ramazanin ilk teravih namazini Kestel ilçesindeki Çinar Cami’nde kilip, ardindan vatandaslar sohbet etti. Kalplere huzur, sofralara bereket getiren 11 ayin sultani ramazana kavusmanin mutlulugunu yasadiklarini söyleyen Baskan Alinur Aktas, tüm vatandaslarin ramazan ayini tebrik etti.

Baskan Aktas Teravih Sonrasi Vatandaslarla Bulustu
Ramazan ayinin ilk teravih namazinda Bursalilar adeta camilere akin etti. Özellikle tarihi camilere yogun ilgi olurken, Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas da ramazanin ilk teravih namazini Kestel ilçesi Ahmet Vefik Pasa Mahallesi’ndeki Çinar Cami’nde kildi. Namazin ardindan Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti Il Baskani Davut Gürkan, AK Parti Kestel Belediyesi baskan adayi Ferhat Erol, siyasi parti temsilcileri ve meclis üyelerinin katildigi ortamda vatandaslarla sohbet eden Baskan Aktas, bu dönem yapilan çalismalar ve yeni dönemde Kestel ve Bursa özelinde yapilacak çalismalar hakkinda bilgi verdi.

Baskan Aktas ve beraberindekiler daha sonra Orhaniye Mahallesi’ne geçerek nokta mitingi düzenledi.

Vatandaslar tarafindan mesalelerle karsilanan Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Baskan Alinur Aktas, baskan adayi Ferhat Erol ve beraberindekiler, yeni döneme dair heyecanlarini ve yapilacak hizmetleri anlatti.

Daha sonra Serme Mahallesi ve Erdoganköy Mahallesi’nde vatandaslarla biraraya gelen Baskan Alinur Aktas, Kestelli vatandaslarin görüs ve düsüncelerini birebir dinledi.

Baskan Alinur Aktas, son olarak Babasultan Mahallesi’nde vatandaslarla sahur programinda bulustu. Ayri sofrayi paylasarak samimi bir ortamda sohbet eden Baskan Aktas, kalplere huzur, sofralara bereket getiren 11 ayin sultani ramazana kavusmanin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.

‘Bizleri ayni sofranin etrafinda bulusturan Allah’a hamd olsun’ diyen Baskan Aktas, “Bu mübarek aydi yaptigimiz ibadetlerin, ettigimiz dualarin, tuttugumuz oruçlarin kabul olmasi dilegiyle herkese hayirli ramazanlar diliyorum. Ilk teravih namazini Çinar Cami’nde kildik, ilk sahuru da Babasultan hazretlerinin huzurunda yaptik. Programi düzenleyen muhtarimiza, kadin kooperatifimize tesekkür ediyorum. Seçimlerden önce vatandaslarimizla bulusup derdimizi ve heyecanimizi paylasiyoruz. Bu zamana kadar karinca gibi çalistik, yine çalismaya devam edecegiz. Kirsal mahallerimizin bizden beklentileri var. Bunlarin hepsi bizim takibimizde olan konular. Güçlü ve donanimli bir ekibimiz var. Bursa’ya dair hayallerimiz var. Kestel’den bu zamana kadar hep güçlü destek gördük, 31 Mart aksami da yine görecegimize inaniyorum. Hayirli ramazanlar diliyorum” dedi.

Bursa Milletvekili Mustafa Varank, bereketli ve güzel sahur sofrasinda Kestel’de vatandaslarda bulusmaktan büyük mutluluk duyduklarini söyledi.

Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas’in ve Kestel Belediyesi baskan adayi Ferhat Erol’un askla ve heyecanla sehre ve ilçeye hizmet etmek istedigini anlatan Varank, “Planladiklari projeleri hayata geçirmek istiyorlar. Sizlerden alacaklari emanetin hakkini vermek üzere çalismak istiyorlar. Bizler sizin huzurunuza isinin ehli arkadaslarimizla çikiyoruz. Bizim siyasetimiz, hizmet etme üzerinedir. Hep beraber Türkiye’ye, Bursa’ya, Kestel’e hizmet etme sevdasiyla yol yürüyelim” diye konustu.

Kaynak: İHA