Kaymakam Sakarya Açiklamasi 'Hizli Çözümler Üretmek Için Tüm Gücümüzle Çalisiyoruz'

VAN – Van’in Çatak Kaymakami Sercan Sakarya, ilçedeki her mahallenin ihtiyaçlarini planlayarak hizli çözümler üretmek için tüm güçleriyle çalistiklarini söyledi.

Kaymakam Sakarya Açiklamasi 'Hizli Çözümler Üretmek Için Tüm Gücümüzle Çalisiyoruz'
Kaymakam Sakarya, mahallelerin sorunlarini ve ihtiyaçlarini yerinde dinlemek için ilgili kurum amirleri ile birlikte Büyükagaç Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle Muhtari Idris Ertem’den mahallenin genel durumu hakkinda bilgi alan Kaymakam Sakarya, daha sonra mahalle halkinin sorunlarini da dinledi. Ilçe merkezinde oldugu gibi kirsal mahallelerde de çalismalara son sürat devam ettiklerini ifade eden Kaymakam Sakarya, “Kamu hizmetlerini tüm mahallelerimize etkin sekilde ulastirmak ve halkimizin sorunlarini yerinde görerek çözümü için gerekli çalismalarin yapilmasini saglamak için mahalle ziyaretleri düzenliyoruz. Her hafta farkli bir mahallemizi ziyaret ederek mahalle halkimizin taleplerini dinliyor ve hizli çözümler üretiyoruz. Bu hafta da kaymakamlik ve kurum amirlerimiz ile birlikte Büyükagaç Mahallesi’ni ziyaret ettik. Ilçemizdeki her mahallemizin ihtiyaçlarini planlayarak hizli çözümler üretmek için tüm gücümüzle çalisiyoruz” ifadelerini kullandi.

Daha sonra mahallede faaliyet gösteren Kur’an kursunu ziyaret eden Kaymakam Sakarya, kursun ihtiyaçlari ve talepleri hakkinda ilçe müftüsü ve mahalle imamindan bilgi aldi.

Ardindan Büyükagaç Ilk ve Ortaokulu ile Imam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek siniflari tek tek gezen Kaymakam Sakarya, ögrenciler ile yakindan ilgilendi. Ögretmen ve ögrencilerin istek ve taleplerini dinledikten sonra Büyükagaç Jandarma Karakolunu da ziyaret ederek Ilçe Jandarma Komutani Yarbay Gülali Çendik’ten bölgenin asayis ve güvenligi hakkindan bilgi alan Kaymakam Sakarya, ardindan mahalleden ayrildi.
Kaynak: İHA