Çayirovalilardan Baskan Çiftçi'ye Coskulu Karsilama

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan yeniden, Cumhur Ittifaki AK Parti Çayirova Belediye Baskan Adayi olarak gösterilen Bünyamin Çiftçi, ilçede coskuyla karsilandi.

Çayirovalilardan Baskan Çiftçi'ye Coskulu Karsilama


Bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçeklesen Aday Tanitim Programi’nda AK Parti’nin "Çayirova Belediye Baskan Adayi" olarak açiklanan Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, ilçede coskuyla karsilandi. AK Parti Çayirova Ilçe Baskanligi’nda gerçeklesen ‘Çayirova Baskanini Karsiliyor’ programinda, Baskan Çiftçi mesaleler ve konfetiler esliginde alana giris yapti. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katircioglu, AK Parti Çayirova Ilçe Baskani Erhan Saridede, MHP Çayirova Ilçe Baskani Ismail Akkus ve siyasilerin katildigi programda, Baskan Çiftçi’nin alana gelmesiyle birlikte cosku, doruk noktasina ulasti.

"Bizler makam ve mevkii pesinde degiliz"

Programda konusma gerçeklestiren Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, “Bizler yaklasik 5 senedir sizlerin hizmetkari olduk. Rabbime hamdolsun çocuklugumdan beri yasadigim ve ölene kadar da yasamaya devam edecegim Çayirova’ma hizmet etme imkanini rabbim bana verdi. Bizler hiçbir bahanenin arkasina saklanmadan, 5 sene önce sizlere sundugumuz beyannamemizdeki projelerimizden daha fazlasini yaptik ve sizlerin huzurunuza çiktik. Bize emanet ettiginiz belediye kurumunun hakkini en güzel sekliyle savunduk. Ilçemizi ve yavrularimizi gelecege hazirlamayi düsündük. Önümüzdeki dönemde de sizlerin basinizi öne egdirecek hiçbir yanlis isin içine girmeyecegim. Bizler makam ve mevkii pesinde degiliz. Sadece hakkin rizasini almak istiyoruz. Hakkin rizasini almak da halkin rizasini almaktan geçiyor, bu düsturla çalisiyoruz" dedi.

Konusmalarin ardindan protokol üyeleri, günün anisina hep birlikte fotograf çekildi ve alanda bulunan vatandaslari selamlayarak, karanfil dagitti.

Kaynak: İHA