Hakkari Sehir Girisi Çöplerden Arindirildi

Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik Müdürlügü ekipleri, Hakkari-Van kara yolu üzerinde bulunan sehir girisini çöplerden arindirdi.

Hakkari Sehir Girisi Çöplerden Arindirildi
Çevre kirliliginin önlenmesi amaci ve ayni zamanda sehrin girisi olmasi münasebetiyle kara yolu kenarina atilan çöplerin kent görünümünü bozmasi üzerine belediye ekipleri harekete geçti. Sabah saatlerinde sehir girisindeki çöpler ekipler tarafindan büyük bir titizlikle temizlendi. Hakkari-Van kara yolu üzerindeki Depin bölgesinde vatandaslarin hijyenik bir ortamda piknik yapilabilmesi için kurulan kamelyalarin çevreleri de çöplerden arindirildi.

Yolda geçen vatandaslar, herkesin çevreye sahip çikmasi ve çöplerin yol kenarina degil çöp noktalarina birakmasi gerektigini ifade ettiler.
Kaynak: İHA