Ankara'da Mezarlik Ziyareti Dönüsü Kazada Anne Ve Oglu Hayatini Kaybetti

Ankara’nin Polatli ilçesinde iki aracin çarpismasi sonucu meydana gelen kazada mezarlik ziyaretinden gelen 2 kisi hayatini kaybetti. 1 kisi ise yaralandi.

Ankara'da Mezarlik Ziyareti Dönüsü Kazada Anne Ve Oglu Hayatini Kaybetti
Alinan bilgiye göre, kaza, Polatli’ya bagli Karahamzali Mahallesi’nde meydana geldi. Abdullah Can A. yönetimindeki 16 TB 664 plakali otomobil ile Sahin Çelik idaresindeki 06 PUE 51 plakali otomobil çarpisti. Çarpismanin etkisi savrulan araç bariyerle saplandi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida saglik, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada, Sahin Çelik olay yerinde hayatini kaybederken, anne Elif Çelik ise kaldirildigi Polatli Duatepe Devlet Hastanesi’nde hayatini kaybetti. Kazada yaralanan küçük kizin ise durumunun iyi oldugu ögrenildi. Kaza ile ilgili sorusturma baslatildi.

Mezarlik ziyaretinden dönüyorlardi

Öte yandan, IHA muhabirinin aldigi bilgilere göre, ailenin babasi 2 ay önce kalp krizi nedeniyle hayatini kaybetti. Kazada ölen Sahin Çelik ve annesi Elif Çelik ise Berat Kandili dolayisiyla mezarliga yakinlarina dua etmek için gittigi ve Polatli’ya dönüs yolunda kaza geçirdikleri ögrenildi.
Kaynak: İHA