Sevilen Sanatçi Kiraç Sarkilarini Aydinlilar Için Seslendirdi

Aydinlilari birçok kültürel etkinlikle bulusturmaya devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi, on binlerce Aydinliyi sevilen sanatçi Kiraç’la bir araya getirdi. Konser öncesi Aydinlilara seslenen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan gitmeye devam edeceklerinin altini çizip, bu yolda her zaman gençlerin yaninda olduklarini söyledi.

Sevilen Sanatçi Kiraç Sarkilarini Aydinlilar Için Seslendirdi


Atatürk Kent Meydani’nda düzenlenen konserde, Kiraç en sevilen sarkilarini seslendirdi. Baris Manço, Cem Karaca gibi Türk müziginin önde gelen sanatçilarinin eserlerini de yorumlayan sanatçi, Aydinlilara unutulmaz bir aksam yasatti. Her zaman gençlerin yaninda olduklarini ve olmaya da devam edeceklerini belirten Çerçioglu, “Bu süreçte Aydin’a ve sizlere hizmet ederken ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdigi yoldan ayrilmadim, ayrilmayacagim da. Hiçbir zaman basinizi öne egdirmedim, bundan sonra da egdirmeyecegim” ifadelerini kullandi.

Çerçioglu, Aydinlilari Izmir Marsi esliginde Cumhuriyet Halk Partisi Efeler Belediye Baskan Adayi Anil Yetiskin ile birlikte selamladi. Izmir Marsi’na ellerinde bayraklarla eslik eden Aydinlilar, düzenlenen konser için Çerçioglu’na tesekkür etti.
Kaynak: İHA