Istanbul'da Kamyon 10 Araca Çarpip Diregi Devrildi Açiklamasi O Anlar Kamerada

Sisli’de bir kamyon normal araçlarin bile girmekte sikinti yasadigi dar sokaklara girip yaklasik 10 araca çarpip aydinlatma diregini devirdi. Yasananlar kameralara yansirken, toplamda 1 milyonluk liralik zarara sebep olan kamyon sürücüsünün arandigi ögrenildi.

Istanbul'da Kamyon 10 Araca Çarpip Diregi Devrildi Açiklamasi O Anlar Kamerada
Olay, geçen Cuma günü saat 05.40 siralarinda Sisli Halide Edip Adivar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah karsi bir kamyon, otomobillerin bile geçmekte zorlandigi dar sokaklarda dolasmaya basladi.

Kamyon bir sokaktan yokus asagiya indigi esnada yaklasik 10 araca çarparak hasar verirken, bir de yol kenarindaki aydinlatma diregini devrildi. Kamyon sürücüsü ardindan hizla uzaklasti. Yasananlar ise kameralara yansidi.

1 milyona yakin hasar tespit edildi

Olayin ardindan sabah islerine gitmek için araçlarina yönelenler büyük bir sok yasadi. Vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Ekipler olayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu. Toplam 10 araçta 1 milyon liraya yakin hasar oldugu anlasildi. Kamyonun plakasiz tespit edildigi sürücünün halen kayip oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA