Genç Kursiyerlerden Fadilogluna Büyük Sevgi

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Özel Yetenek Sinavlarina Hazirlik Kurslarinda egitim gören gençlerle bir araya gelerek yürütülen çalismalar ve projeler hakkinda bilgi verdi. Kendilerine verilen destekten duyduklari memnuniyeti dile getiren kursiyerler, hep bir agizdan, ‘Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda’ sarkisini söylediler.

Genç Kursiyerlerden Fadilogluna Büyük Sevgi
Meslek hayallerine giden yolda sundugu nitelikli imkanlarla gençleri yalniz birakmayan Sehitkamil Belediyesi, Özel Yetenek Sinavlarina Hazirlik Kurslari kapsaminda egitimlere katilan kursiyerlere özel bir ilgi gösteriyor. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde düzenlenen programda faal kursiyerler ve sinav süreçlerini basariyla tamamlayarak bekçi, polis, ögretmen, antrenör, spor yöneticisi ve subay olabilmek için ilk adimi atan gençlerle bir araya gelen Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Sehitkamil Belediyesi tarafindan yürütülen faaliyetler hakkinda gençlere bilgi verdi. Genç kursiyerler, Baskan Fadiloglu’nun salona giris yaptigi anda hep bir agizdan ‘Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda’ sarkisini söylemeye basladilar. Baskan Fadiloglu da sarkiyi söyleyen gençlere eslik etti.

“Onlarla gurur duyuyorum”

Gençlerin potansiyeline inandiklarini ve onlarin basarili olmalari için ellerinden gelen her seyi yaptiklarini kaydeden Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu,“Gençlerimiz bizim için gelecegin teminatidir. Onlara en nitelikli imkânlari sunmak için büyük gayret sarf ediyoruz. Gençlerimizin potansiyeline inaniyor ve onlarin basarili olmalari için elimizden gelen her seyi yapiyoruz. Özel Yetenek Sinavlarina Hazirlik Kurslarinda egitim gören ve birbirinden önemli basarilar elde eden kursiyerlerimizin, basarilariyla gurur duyuyoruz. Insallah bundan sonraki süreçte de hedeflerine emin adimlarla yürümeleri noktasinda yanlarinda olmaya devam edecegiz” dedi.

“Baskanimizdan allah razi olsun”

Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü 1. sinif ögrencisi Reyyan Ceren Özcan, Baskan Fadiloglu’nun gençlerle koyu bir sohbet gerçeklestirdigi programda söz olarak verilen destegin kendisi için çok kiymetli oldugunu ifade etti.

Özcan, “Baskanimizdan Allah razi olsun. Biz gençlere sundugu imkanlar, verdigi desteklerle hayal ettigimiz meslegi yapabilmek için ilk adimimizi attik. Bu destek benim adima çok kiymetli, bu yüzden ne kadar tesekkür etsem az olur. Insallah diger kursiyer arkadaslarim da benim gibi hedeflerine ulasirlar. Yol uzun, simdi yeni hedeflerle birlikte yürüme zamani. Biz, beraber yürüdük bu yollara demeye devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA